Multivers XL

Multivers XtraLarge: allround business software voor het MKB

 • Volledige financiële administratie en voorraadbeheer in één pakket
 • Van offerte tot verkoopfactuur
 • Complete projecten- en urenadministratie
 • Uitgebreide verkoop- en inkoopstatistieken
 • Een zelflerend systeem met waarschuwingsmechanismen
 • Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk
Multivers XL gebruik je al vanaf € 173 per maand

Een complete financiële administratie

De complete financiële administratie inclusief grootboek, debiteuren, crediteuren, btw- en ICP-aangifte en telebankieren is snel en eenvoudig te verwerken.

Inkoop, offerte en verkoop volledig geautomatiseerd

Multivers XtraLarge is thuis in je bedrijf en alles draait dus om gebruiksgemak.

Inkooporders zijn dan ook eenvoudig aan te maken. Je kunt meerdere leveranciers per artikel invoeren en zelf sets van artikelen samenstellen. Je krijgt een waarschuwing als een artikel besteld moet worden en het programma maakt automatisch inkooporders aan vanuit ingevoerde verkooporders. Is de bestelling eenmaal binnen, dan wordt die direct gecontroleerd aan de hand van de inkooporder en de factuur. Is alles in orde? Dan kun je met één druk op de knop tot betaling overgaan.

Daarnaast kun je met Multivers XL in een handomdraai een gepersonaliseerde offerte opstellen en deze na akkoord met één klik omzetten naar een verkoopopdracht. Bij het invoeren van een order wordt er gecontroleerd op kredietlimiet, marge en openstaande posten. Verder wordt de voorraad gecontroleerd en bij onvoldoende voorraad wordt er automatisch een inkooporder aangemaakt.

Zowel aan de inkoop als verkoopkant biedt Multivers XL uitgebreide statistieken waarmee je in staat bent de juiste beslissingen te nemen voor jou onderneming!

Altijd kunnen voldoen aan de vraag van de klant

Een gestroomlijnd voorraadbeheer scheelt veel geld en voorkomt ergernis bij jou en je klant. Om dit te bereiken heb je informatie nodig welke jou helpt keuzes hierin te maken. Een oplossing waarin de voorraadadministratie geïntegreerd is met de financiële administratie kan jou hierin de nodige handvatten bieden! De mogelijkheden welke we hierin kunnen bieden zijn onder andere: Vastleggen van minimum – of maximumvoorraad
Magazijnen en magazijnlocaties Backorders Afstemmen van ontvangsten en inkoopfacturen
Samengestelde artikelen en assemblage Iets voor jou? Neem gerust contact op om vrijblijvende mogelijkheden te bespreken.

Ken je klant!

Relatiebeheer is niet meer weg te denken als hulpmiddel in de strijd om klanten. Het is belangrijk om relatiegegevens goed vast te leggen, zodat je ze altijd persoonlijk kunt aanspreken en weet wat er speelt.

 • Extra velden om aanvullende gegevens in vast te leggen
 • Met één druk op de knop omzetten in ene debiteur of crediteur
 • Snel en gemakkelijk klanten selecteren en een mailing sturen
 • Automatisch vervolgacties aanmaken, toewijzen en afhandelen

Integratie: het beste van twee werelden!

Een branchepakket gaat verder dan een standaard oplossing. Specifieke bedrijfsprocessen kunnen hier perfect is geautomatiseerd worden. De branche specifieke pakketten bieden vaak niet de financiële mogelijkheden welke Multivers wel kan bieden. Een koppeling tussen beide pakketten biedt vaak uitkomst.

Hierdoor worden gegevens uit het branchepakket, welke administratief verwerkt dienen te worden, direct in Multivers geschoten. Na de administratieve verwerking kunnen gegevens uit Multivers ook weer terug worden aangeboden zodat op beide plaatsen de actuele informatie inzichtelijk is.

Simpel toch?

 • Geen dubbele handelingen
 • De kracht van beide pakketten gebruiken
 • Monitoring van de koppeling
 • Relevante informatie altijd actueel

Projectadministratie altijd op orde en inzichtelijk

Je wilt inzicht houden in projecten en grip op factuurstromen. Daarnaast wil je acties die daaruit voortvloeien eenvoudig registreren. Of je nu te maken hebt met aangenomen werk, regie- of urenprojecten, met Multivers XL is het allemaal mogelijk.

Een duidelijk overzicht van de waarde van het onderhandenwerk of een uitgebreide nacalculatie zijn standaard in de software opgenomen. De nacalculatie kun je vergelijken met de vooraf ingevoerde projectbegroting. Het maakt niet uit of je voor jouw projecten gebruikmaakt van eigen medewerkers, ingehuurd personeel of onderaannemers. Vanzelfsprekend zijn de projecten met de overige functies in de software  geïntegreerd, zodat je efficiënt kunt werken.

Multivers XtraLarge is een schaalbare oplossing met functionaliteiten voor financieel, logistiek en diensten.

We adviseren onze klanten bij automatiseren van bedrijfsprocessen en delen onze kennis.
In onze transitie naar een efficiënte en effectieve financiële administratie hebben we belangrijke stappen gezet.” Wilma Neervoort SMB Willems
“Door diverse processen te automatiseren, werken we sneller en foutloos. We doen kortom meer met hetzelfde aantal medewerkers” Koen Strik Cepro International

Nieuwsgierig?

Vraag een gratis en een
vrijblijvende online demo aan.

Bas Hagebols
Specialist Multivers XL