Wil je onze software gratis proberen?

Vraag dan hier een proefabonnement aan

Boekhoud Gemak Starter

Als startende ondernemer kan je het eerste jaar gratis gebruik maken van Boekhoud Gemak Uitgebreid voor een complete financiële boekhouding en samenwerking met je accountant.

Boekhoud Gemak Basis

Met Boekhoud Gemak ‘Basis’ is ideaal voor ZZP’ers en eenmanszaken, maar alleen te gebruiken met een Multivers accountant. Maak zelf facturen, heb goed financieel inzicht en de accountant doet de rest. 

Boekhoud Gemak Uitgebreid

Boekhoud Gemak ‘Uitgebreid’ is ideaal voor MKB van 2-10 medewerkers, ook zonder Multivers accountant. Voor een complete boekhouding, inclusief factureren en koppelen met andere software. 

Boekhoud Gemak Gevorderd

Boekhoud Gemak ‘Gevorderd’ is ideaal voor MKB van 10-50 medewerkers, ook zonder Multivers accountant. Voor een complete boekhouding inclusief factureren, vaste activa en koppelen met andere software.

Multivers Large

Multivers Large (L) is een compact softwarepakket dat alle essentiële administratieve functies voor het kleinbedrijf bevat. Inclusief financieel, verkooporders/facturatie, voorraad/inkoop en  relatiebeheer.

Multivers XtraLarge

Multivers XtraLarge (XL) biedt verdergaande administratieve functies voor ondernemers. Naast financieel, verkooporders/facturatie, voorraad/inkoop en relatiebeheer o.a. ook projecten & urenregistratie, abonnementen en prijsafspraken.

Basecone

Basecone is een online applicatie die je helpt om facturen eenvoudig en snel te verwerken in je administratie.

Analyse+

Met Analyse+ kun je rechtstreeks uit Multivers gegevens ophalen en in Microsoft Excel eenvoudig rapportages bouwen.

Online Portal van OfficeCom

Documenten uitwisselen en direct digitaal accorderen. Alles centraal op één plek met een historie van 7 jaar. (voor accountants)