Proefabonnementen

Probeer onze oplossingen gratis en vrijblijvend.

Acties

Profiteer van onze acties

Proefabonnementen

Unit4 Multivers S Web

Unit4 Multivers Small (S) bied je alle essentiële functionaliteit om snel en eenvoudig jouw financiële administratie te voeren.

Unit4 Multivers M Web

Met Unit4 Multivers Medium (M) kun je naast de financiële administratie ook factureren en jouw relaties beheren. Het doen van je administratie niet langer tijdrovend en ingewikkeld.

Unit4 Multivers L online

Unit4 Multivers Large (L) is een betaalbaar, compact softwarepakket dat alle essentiële administratieve functies voor het kleinbedrijf bevat. Inclusief financieel, facturatie, relatiebeheer en logistiek.

Unit4 Multivers XL online

Unit4 Multivers XtraLarge (XL) biedt alle essentiële administratieve functies voor ondernemers. Inclusief o.a. logistiek, projecten & urenregistratie.

Unit4 Basecone

Unit4 Basecone is een online applicatie die je helpt om facturen op eenvoudige wijze aan te leveren en vervolgens snel te verwerken in jouw administratie.

Analyse+

Met Analyse+ kun je rechtstreeks uit Unit4 Multivers gegevens ophalen en in Microsoft Excel eenvoudig rapportages bouwen.

 

Acties

Startersactie

Ben jij korter dan één jaar geleden gestart als ondernemer, of ga jij je binnenkort inschrijven? Maak dan gebruik van de startersactie: één jaar lang gratis gebruik van Unit4 Multivers Medium Web.

Verenigingenactie

Unit4 Multivers biedt vrijwilligers een makkelijke manier aan om de complete administratie in één keer te doen. De actie geldt voor alle soorten sport-, muziek- en andere verenigingen.

Trainingen

Iedere maand hebben we diverse trainingen op onze agenda staan. De financiële basis- en gevorderden training worden aangeboden voor € 295,- per persoon.

Unit4 Management Monitor

Een handig en overzichtelijk online dashboard wat realtime inzicht geeft in jouw omzet, bruto- en nettowinst, inkopen, kosten, debiteuren, crediteuren en bankgegevens.

Online portal van OfficeCom

Documenten uitwisselen via het portaal en direct digitaal accorderen. Alle relevante bedrijfsgegevens en documenten centraal op één plek met een historie van 7 jaar.