Wil je onze software gratis proberen?

Vraag dan hier een proefabonnement aan

Unit4 Boekhoud Gemak Starter

Als startende ondernemer kan je het eerste jaar gratis gebruik maken van Unit4 Boekhoud Gemak Uitgebreid voor een complete financiële boekhouding en samenwerking met je accountant.

Unit4 Boekhoud Gemak Basis

Met Unit4 Boekhoud Gemak ‘Basis’ is ideaal voor ZZP’ers en eenmanszaken, maar alleen te gebruiken met een Unit4 accountant. Maak zelf facturen, heb goed financieel inzicht en de accountant doet de rest. 

Unit4 Boekhoud Gemak Uitgebreid

Unit4 Boekhoud Gemak ‘Uitgebreid’ is ideaal voor MKB van 2-10 medewerkers, ook zonder Unit4 accountant. Voor een complete boekhouding, inclusief factureren en koppelen met andere software. 

Unit4 Boekhoud Gemak Gevorderd

Unit4 Boekhoud Gemak ‘Gevorderd’ is ideaal voor MKB van 10-50 medewerkers, ook zonder Unit4 accountant. Voor een complete boekhouding inclusief factureren, vaste activa en koppelen met andere software.

Unit4 Multivers Large

Unit4 Multivers Large (L) is een compact softwarepakket dat alle essentiële administratieve functies voor het kleinbedrijf bevat. Inclusief financieel, verkooporders/facturatie, voorraad/inkoop en  relatiebeheer.

Unit4 Multivers XtraLarge

Unit4 Multivers XtraLarge (XL) biedt verdergaande administratieve functies voor ondernemers. Naast financieel, verkooporders/facturatie, voorraad/inkoop en relatiebeheer o.a. ook projecten & urenregistratie, abonnementen en prijsafspraken.

Unit4 Basecone

Unit4 Basecone is een online applicatie die je helpt om facturen eenvoudig en snel te verwerken in je administratie.

Analyse+

Met Analyse+ kun je rechtstreeks uit Unit4 Multivers gegevens ophalen en in Microsoft Excel eenvoudig rapportages bouwen.

Online Portal van OfficeCom

Documenten uitwisselen en direct digitaal accorderen. Alles centraal op één plek met een historie van 7 jaar. (voor accountants)