Multivers Scan App

Multivers Scan App van Unidis

Beheer eenvoudig en efficiënt je voorraad met deze mobiele scan oplossing van Unidis. Met een scanner kunnen je magazijnmedewerkers muteren vanuit het magazijn en is dit allemaal direct te zien in Multivers.

Vanaf de scanner kunnen de volgende handelingen uitgevoerd worden:

 • Orders picken
 • Serie- of batchnummers toekennen
 • Inkooporders aanmaken
 • Goederenontvangsten boeken
 • Voorraad verplaatsen
 • Tellen / balansen
 • Artikel informatie opvragen en vastleggen

Orders picken

Meld je magazijnbonnen af door bij het verzamelen van de artikelen in het magazijn ze direct te scannen. Je orders inclusief de te leveren artikelen zijn te zien op je scanner, waardoor duidelijk is wat er gescand moet worden en er eigenlijk niets meer fout kan gaan. Het printen van de magazijnbonnen is niet meer nodig. Na het afmelden van de magazijnbon kan bovendien de pakbon direct afgedrukt kan worden!

Serie- of batchnummers toekennen bij de uitslag

Met de extra module serie- en batchnummers kun je op het moment dat je de artikelen verzamelt vanuit de scanner, direct het nummer aan het artikel toevoegen door het in te geven of via een code in te scannen. Zo kun je achteraf altijd alles herleiden. Iets voor jou? Neem gerust contact op om vrijblijvende mogelijkheden te bespreken.

Inkooporders aanmaken

Maak inkooporders aan voor één of meerdere leveranciers, door in je magazijn de te bestellen artikelen te scannen.

Goederenontvangsten boeken

Scan bij ontvangst de artikelen met de scanner, om je voorraad bij te werken en openstaande inkooporders af te melden. De inkooporders, inclusief de nog te ontvangen artikelen, zie je op het scherm van de scanner staan. Zo kun je eenvoudig de ontvangsten controleren.

Artikelen tellen/artikelen

Inventariseer je aanwezige voorraad door met één of meerdere scanners je voorraad te tellen. Vervolgens worden automatisch de correctie voorraadmutaties aangemaakt in je Multivers administratie.

Artikelinformatie opvragen en vastleggen

Op je scanner kun je de volgende zaken opvragen van een artikel:

 • Voorraad aantallen
 • Prijzen
 • Magazijn/locatie
 • Leverancier(s)

Ook kun je vanaf de scanner bij een nieuw artikel de EAN code scannen en op die manier dit nummer bij dit artikel vastleggen in Multivers.

Bovendien is het mogelijkheid om aantal per omdoos verpakking vast te leggen.

Verplaatsingen

Verplaats voorraad van uw artikelen tussen magazijnen door een artikel te scannen en het gewenste aantal in te vullen.

Klik op de onderstaande iconen voor meer inhoudelijke informatie en ontdek de mogelijkheden van de onze Multivers Scan App. Interesse? Ik kom je graag laten zien hoe het werkt!

Frank Dijkmans

Manager afdeling verkoop

De Multivers Scan App van Unidis is dé oplossing om efficiënter en eenvoudiger je voorraad te beheren

Bij Janssen Ruitersport in Prinsenbeek hebben ze een effectieve automatiseringsstap gezet. Sinds ruim een jaar gebruikt de groothandel in paardensportartikelen de Scan App van Unidis. “We zijn zeer te spreken over deze handige tool. Het heeft ons werk niet alleen sneller, gemakkelijker en efficiënter gemaakt. Ook is de foutmarge nu significant kleiner”.
“De Scan App van Unidis werkt snel, gemakkelijk en efficiënt” Amber Westerman, Warehouse Manager bij JRS (Janssen Ruitersport)

Nieuwsgierig?

Vraag een gratis en
vrijblijvende demo aan.

Frank Dijkmans
Specialist Unidis Multivers
Scan App