KCS Wholesale gekoppeld aan één van ’s werelds beste CRM Systemen

CAS genesisWorld is een toonaangevende standaard CRM-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Het wordt over de hele wereld gebruikt en is beschikbaar in meer dan 15 talen. Kerridge Commercial Systems is gold partner van CAS en heeft gezorgd voor een 2-wegs integratie met haar Wholesale ERP software. Zo haal je als bedrijf het beste van twee werelden bij elkaar voor een optimale bedrijfsvoering.

CRM en ERP geïntegreerd: alles voor de perfecte klantrelatie

Het beheren van relaties met je klanten is een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering in de groothandelsbranche. Het belang ervan is de laatste jaren steeds verder toegenomen. De eisen die gesteld worden aan een CRM applicatie zijn daarom vaak hoog. Die moet veel functionaliteit omvatten en gemakkelijk in gebruik zijn. Op alle platformen kunnen draaien en integreren met aanvullende tools. En uiteraard aansluiten aan je ERP systeem!

Om aan bovenstaande te kunnen voldoen als leverancier van ERP software heeft Kerridge Commercial Systems een sterke integratie gerealiseerd met genesisWorld CRM. Zo kunnen we de groei van onze klanten die dagelijks met Wholesale werken verder ondersteunen met een moderne CRM tool. Dankzij het partnership hoef je niet met een derde partij aan de slag en profiteer je van een goede integratie.

 

 

 

Waarom genesisWorld

genesisWorld is er voor iedereen in jouw organisatie die in aanraking komt met de klanten. Zo is alle belangrijke informatie over een bepaalde klant zichtbaar voor iedereen in je bedrijf. Bovendien is de software modulair opgebouwd, wat wil zeggen dat het volledig aanpasbaar is naar jouw wensen. Dit alles is eenvoudig en overal te bekijken via de app of de webversie.

 

 • Gestructureerd werken:
  De diverse functies vormen de basis voor bedrijfsbreed, uniform en gestructureerd werken. De software is het centrale platform voor al je bedrijfsgegevens.
 • Flexibel en aanpasbaar:
  genesisWorld is modulair opgebouwd en kan op elk moment naar jouw specifieke wensen worden uitgebreid.
 • Overzichtelijke dashboards:
  Begin je werkdag optimaal geïnformeerd met de interactieve managementdashboards, die bij de start van de CRM-software worden geopend.
 • Overal te gebruiken:
  Werk offline en online, lokaal, op afstand en mobiel, op alle mogelijke devices: PC, laptop, tablet, smartphone en smartwatch.

Mogelijkheden van genesisWorld

 • Een 360 graden view van contacten en organisaties
 • Ondersteunen van je werkzaamheden en dagelijkse activiteiten
 • Opvolgen van verkoopkansen en offertes
 • Opstellen en opvolgen van bezoekrapporten en acties
 • Selecties en mailings maken
 • Outlookintegratie, integratie van de agenda en mail
 • Klanten-, user- en/of managementdashboards
 • Zelf eigen lijsten, rapporten, velden en schermlay-outs aanmaken en/of aanpassen

Overal te gebruiken

Werk offline en online, lokaal, op afstand en mobiel, op alle mogelijke devices: PC, laptop, tablet, smartphone en smartwatch.

Bekijk het opgenomen webinar

Kerridge heeft eerder een webinar gegeven om Wholesale gebruikers te laten kennismaken met de mogelijkheden van genesisWorld CRM. Klik op onderstaande button om de opname van dat webinar te bekijken

Meest recente nieuws

Wholesale sprint update 112

Wholesale sprint update 112

Wholesale SP6 update 112 is recent verschenen. Onderstaande verbeteringen en uitbreidingen zijn in deze update opgenomen. Dit mede naar aanleiding...

Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste Wholesale nieuws!

Nieuwsgierig?

 Vraag een gratis en
vrijblijvend adviesgesprek aan.

Frank Dijkmans
Specialist Wholesale

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van genesisWorld voor jouw bedrijf? Vraag dan hier gratis een remote (online) adviesgesprek aan! Hierin bespreken we vrijblijvend samen de wensen en mogelijkheden. Bij wederzijdse interesse bepalen we de verdere vervolgstappen.