In de update van Unit4 Basecone, die afgelopen woensdag 26 juni beschikbaar is gekomen, is de functie ‘permanence’ toegevoegd. Hiermee kunnen facturen over meerdere periodes verdeeld worden, direct vanuit Unit4 Basecone. Een veelgehoorde klantwens is hiermee vervuld!

 

Wat is permanence?

In sommige gevallen betaal je in één keer vooruit of in één keer achteraf voor een product of dienst die je afneemt. Denk hierbij aan verzekeringen, huur, lease, telefonie en andere contracten. Het is dus eigenlijk een jaarfactuur in je boekingen splitsen over meerdere termijnen.

 

Als ondernemer wil je inzicht hebben in de nettowinst op maandbasis, door dit soort kosten als permanence boeking te verwerken krijg je dit inzicht. 

 

Hoe werkt permanence in Unit4 Basecone?

Op de website van Bascone wordt duidelijk uitgelegd hoe dit werkt en welke instellingen je moet aanpassen om hier gebruik van te kunnen maken. Onderaan in het item staat ook uitgelegd wat je daarvoor in Unit4 moet instellen. Klik hier om naar het item te gaan. 

 

Probeer Unit4 Basecone 14 dagen gratis!

Wil je Unit4 Basecone zelf proberen? Zelf ervaren hoe handig het is om je inkoopfacturen en bonnetjes direct te verwerken in je boekhouding door een foto te maken de app? Probeer Unit4 Basecone dan 14 dagen gratis en vrijblijvend. 

Meer weten over Unit4 Basecone? Klik hier.