Direct iemand spreken: 0493-680685

Werken bij Unidis

Unidis is een ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen met Unit4 Multivers voor het MKB. We hebben een betrokken team van proactieve professionals. Daarnaast werken we met een partnerkanaal verspreid door heel het land. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt voor uw Unit4 Multivers vraagstukken bij u in de buurt.

Onze cultuur

Wij zijn een dynamisch jong bedrijf waarbij onderlinge samenwerking, met als doel elkaar beter en sterker te maken, hoog in het vaandel staat. We zijn een bedrijf wat continu vernieuwt en nooit stil staat. De werksfeer op kantoor is informeel, er wordt flink aangepoot. En daarnaast krijg je alle mogelijkheden om je zelf te ontplooien.

Vacature: Accountmanager MKB

Win jij het vertrouwen van MKB’ers en help je ze graag met de focussen op hun business? Stap dan op in de rijdende trein van het groeiende bedrijf Unidis en pak de uitdaging op om zelf je succes te bepalen.

Lees meer en solliciteer

Vacature: Accountmanager Accountancy

Affiniteit of regelmatig contact met accountants en administratiekantoren? Stap dan op in de rijdende trein van het groeiende bedrijf Unidis en de kansen te pakken die zich aandienen in een veranderende branche.

Lees meer en solliciteer

Stage: MBO Marketing en communicatie

Een stage waarbij (online) marketing en communicatie centraal staan. Ligt jou affiniteit bij de B2B markt en de ICT-sector? Vind je het leuk om strategie, operationeel succesvol uit te voeren? Dan hebben wij een interessante stageplek voor jou! Je gaat leren hoe je de theorie toepast in de praktijk. Je gaat meedenken, ondersteunen en uitvoeren van marketingcampagnes.

Lees meer en solliciteer

Mocht je een open sollicitatie willen sturen, dat kan. Mail deze naar personeel@unidis.nl.