In navolging van ons eerdere bericht, melden we vandaag dat de datum waarop de oude Rabobank koppeling gaat stoppen is opgeschoven naar 1 augustus 2022. Onveranderd blijft dat vanaf 1 juli het niet meer mogelijk is om bestaande bankkoppelingen te wijzigen of nieuwe koppelingen op basis van de verouderde techniek aan te maken. Ook is het belangrijk om ermee rekening te houden dat direct na 1 augustus de huidige koppeling door Rabobank worden uitgezet voor alle resterende koppelingen. We adviseren klanten om niet te wachten en direct over te stappen naar de nieuwe en moderne Exact PSD2-koppeling voor Rabobank of naar de Rabo BoekhoudKoppeling.

De communicatie hierover gebeurt helemaal rechtstreeks vanuit de producent van Multivers; Exact MKB Software. Exact heeft Multivers Online gebruikers met een Rabobank koppeling een bericht gestuurd, op het e-mail adres wat gekoppeld staat aan het Multivers account (het e-mail adres wat ook gebruikt wordt om je wachtwoord te resetten).

Meer informatie over de vernieuwde Rabobank bankkoppelingen is op onderstaande pagina te vinden, inclusief handleidingen en instructie video’s voor het overstappen.

https://www.exact.com/nl/software/boekhoud-gemak/rabobank