Doe jij je aangiftes btw en ICP vanuit je Wholesale software? Dan maak je daarbij gebruik van de SBR Manager van Software Gemak. Aangezien deze tool aan vervanging toe is en Software Gemak aangekondigd heeft met een betaalde variant te gaan komen, heeft Kerridge Commercial Systems besloten met het gebruik van de SBR Manager / Digipoort te stoppen per maart 2021. Daarmee zal de werkwijze rondom de aangiftes btw en ICP i.c.m. KCS Wholesale aangepast gaan worden.

Vanaf maart 2021 veranderen de volgende zaken, als je gebruik maakt van deze dienst

  • Het gebruik van de SBR Manager / Digipoort en het daarmee kunnen doen van digitale btw- en ICP-aangifte zal komen te vervallen.
  • Vanaf maart 2021 kunnen de aangiftes btw en ICP vanuit KCS Wholesale gegenereerd worden en vervolgens aangeboden aan de belastingdienst worden.
  • Deze dienst biedt Kerridge Commercial Systems in de vorm van een nieuwe module aan.
  • Deze dienst zal niet meer gratis zijn. De kosten van het abonnement hangen samen met het aantal administraties en het aantal aangiftes.

Je dient minimaal met KCS Wholesale versie SP6, update 63 te werken.
Het is belangrijk de update z.s.m. aan te vragen, vooral als je ook maatwerk hebt.

Meer weten?

Neem contact met ons op, om de gevolgen en de te nemen stappen samen door te nemen. We zullen dan zorgen dat je een prijsopgave ontvangt. Ook van de benodigde update werkzaamheden, als daar sprake van is.

Tel. 0493-680685 / e-mail wholesale@unidis.nl.