Periodiek willen we de balans bekijken om inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van ons bedrijf. Maar hoe snel heb jij deze voor handen? Met één druk op de knop of is de administratie er een dag of misschien wel drie dagen mee bezig? Of misschien ben je er zelf wel mee aan het rekenen en knutselen. Welke werkzaamheden blijven er daardoor dan liggen? Dat kan heel frustrerend zijn!

Hoe het in veel gevallen gaat…

Een balans opmaken klinkt makkelijk, maar zonder een goed gevulde administratie in een boekhoudpakket is dat een behoorlijke klus. Ook als je wel een boekhoudpakket hebt, maar je gebruikt deze niet optimaal, is het opmaken van een balans best wel wat werk. Opzoeken, optellen, knippen en plakken in Excel. En ja, na een dag of misschien wel drie dagen krijg jij je balans!

Ik wil niet afhankelijk zijn

Misschien vind je dat prima, maar ik ben zelf iemand die, als ik iets wil, ik dat nú direct wil en niet straks of morgen. En ik vind het persoonlijk ook best vervelend als ik afhankelijk ben van anderen. Ik wil het zelf kunnen!

Stel dat jij met één druk op de knop een kloppende balans voor je hebt?

Door je administratie consequent te voeren in een goed boekhoudprogramma, is het opstellen van een balans heel eenvoudig. Dan is je balans altijd up-to-date en kun je deze inzien wanneer je wilt. Zonder dat je daar een medewerker mee moet belasten. Hoe fijn is dat!

Zet nu de eerste stap en start met Unit4 Multivers! De eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend, dus vind je het niets? Geen probleem het abonnement stopt vanzelf.