Procesoptimalisatie met onze BIC Scan

Word ‘chef-kok’ van jouw bedrijfsprocessen.

Lekker koken is een vak. Een volleerd chef-kok weet namelijk door ervaring en inzicht precies welke ingrediënten hij nodig heeft voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Hij komt bij je thuis, kijkt in de keukenkastjes en maakt supersnel een diner met wat er voorhanden is. Tegelijkertijd leert hij je hoe je zelf sneller én beter kookt zodat je de volgende keer eigenhandig aan de slag kunt.

Unidis doet precies hetzelfde met jouw bedrijfsvoering: met onze Business In Control (BIC) Scan kijken we over jouw schouder mee, optimaliseren we bedrijfsprocessen waar nodig en leren je als ‘chef-kok’ creatief om te gaan met de bouwstenen van jouw MKB-onderneming. Want waarom zelf het wiel uitvinden als de hulp nabij is?

Snel, praktisch en laagdrempelig

Software onafhankelijk advies

Hét antwoord op uw vraag

Resultaat binnen 2 maanden

Inzicht in verbetermogelijkheden

Kleine investering, maximaal rendement!

 

 

Whitepaper BIC Scan

Meer informatie over de Business In Control (BIC) Scan? Download de whitepaper.

Wat klanten over ons zeggen

“Ná de BIC Scan van Unidis, blijken we met een upgrade en herinrichting van het bestaande boekhoudsysteem goed uit de voeten te kunnen. Dit scheelt ons tijd, energie én geld!”
Kelly van Loon

Hoofd Sales, Baten Trading Company

“Door het snelle advies van Unidis hebben we binnen twee maanden onze complete financiële administratie nog verder geoptimaliseerd. De BIC Scan heeft zijn nut duidelijk bewezen.”
Ron Stevens

Eigenaar, Imagine ICT

“Onze groeidoelstelling ligt echter niet bij het besparen op FTE’s, maar het aankunnen van meer werk met hetzelfde aantal medewerkers. Met de BIC Scan hebben we hierin de eerste belangrijke stappen gezet.”
John Bonsink

Manager Finance & Control, Retail Development Company

Download hier de whitepaper

Vul uw gegevens in en ontvang direct de whitepaper.