Persbericht: Unidis en Made4Logistics slaan handen ineen

Per 1 juli 2018 slaan Unidis en Made4Logistics de handen ineen om elkaar te versterken op het gebied van service en dienstverlening in de branches handel en logistiek.

Unidis is een ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen voor het bedrijfsleven. Made4Logistics is distributeur van Made4net. Made4net’s Warehouse Management System (WMS) optimaliseert voorraad, alsmede de middelen in het warehouse. De WMS module geeft beter grip op middelen, door beter gebruik te maken van materieel, ruimte en personeel, die aangestuurd worden door een robuust taak management.

Naast de WMS oplossing bevat het productportfolio van Made4net nog vele andere modules welke ingezet kunnen worden in een logistieke organisatie. Alle modules kunnen volledig geïntegreerd met elkaar worden ingezet. Hierbij kan gedacht worden aan een Transport module (het zogenaamde TMS), Routing module aangevuld met een Delivery module en Yard Management.

De samenwerking was een wens van beide partijen om de handel en logistiek branche nog beter te kunnen bedienen. Unidis en Made4logistics behouden ieder hun eigen identiteit, maar gaan elkaar verder versterken en ondersteunen op het gebied van service en dienstverlening.