Overname van Unit4 door Exact

Beste relatie van Unidis,

Zoals u vanuit de media en natuurlijk ook direct van Unit4 hebt vernomen, heeft Exact afgelopen woensdag bekend gemaakt dat ze Unit4 Bedrijfssoftware heeft overgenomen.

Voor Unidis en in het verlengde hiervan al onze klanten en de met Unidis samenwerkende accountantskantoren zal dit in de toekomst consequenties gaan hebben. Onze gedachtes hierover willen we graag met u delen.

Voor Exact (en natuurlijk ook voor Unidis) is het behouden van de klanten van essentieel belang. Dat staat voorop en daar zullen ook wij ons uiteraard keihard voor inzetten.

Unidis is in 2004 opgericht door de splitsing van Unit4- en Exact activiteiten van Abacus. Voor een deel is de kennis behouden en de overgang naar Exact voelt dan ook een beetje als ‘thuis komen’. Unidis zal dus naast Unit4 ook een Exact specialist worden.

We zullen ons verdiepen in de mogelijke keuzes en hard trekken aan het opbouwen van relevante kennis, zodat we ook in de toekomst de begeleiding kunnen blijven bieden.

Wij zijn blij met de kansen die er op ons pad komen en grijpen deze met beide handen aan. Voorlopig even business as usual, maar zodra wij meer weten over de stip aan de horizon, dan hoort u van ons.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar hugo@unidis.nl.
Met vriendelijke groet,

Hugo Greefhorst en Stephan Langedijk
Directie