Multivers versie 12.3.0.11 is medio vorige week beschikbaar gekomen.

Werk je online dan is je omgeving toen automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Werk je offline, met lokaal geïnstalleerde software? Dan kun je de nieuwe versie bij ons aanvragen door een bericht te sturen naar service@unidis.nl.

 1.  Algemeen
  Deze release bevat een verbeterde versie van SqlBase 12.3.0 voor meer stabiliteit en een betere performance. Hiervoor is de installatie aangepast. Raadpleeg paragraaf 1.1. in het release notes document.
  Vanaf medio mei 2023 is de beveiliging van de Citrix omgeving verder geoptimaliseerd. Via de Citrix omgeving hebben gebruikers toegang tot  Multivers Online. In principe merk je als gebruiker hier niets van, maar het is wel mogelijk dat een bepaalde handeling op een andere manier moet worden uitgevoerd, zoals: bij het exporteren van een overzicht kun je de locatie niet meer invoeren (of vanuit je klembord plakken), maar dien je de locatie te selecteren.
 2. Controle op het maximumaantal vrije velden
  De controle op het maximumaantal vrije velden is verbeterd waardoor het niet meer mogelijk is om meer vrije velden te gebruiken dan is toegestaan. Raadpleeg de online help voor het maximaal aantal toegestane vrije velden.
 3. Beknopt overzicht van de opgeloste defects
  • bankboek: het bepalen van de matching score is verbeterd
  • het aanmelden voor een Peppol account is verbeterd

In dit release notes document vind je alle info over deze versie (en de 12.3 versies die eraan voorafgingen).

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe versies? Meld je hier aan voor onze Multivers Service nieuwsbrief.