WAT KUN JE EIGENLIJK MET TASKMANAGER?

Taskmanager biedt tal van mogelijkheden. Je kunt grofweg stellen dat Taskmanager in twee situaties ingezet zou kunnen worden:

  1. Processen in Multivers / Kerridge Wholesale automatisch laten verlopen, zoals bijvoorbeeld debiteurenbeheer en het automatisch afdrukken van documenten.
  2. Koppelingen tussen Multivers / Kerridge Wholesale en andere softwarepakketten, zoals webshops, CRM oplossingen, ERP pakketten en kassa oplossingen.

=> Onze stelling: als de logica achter je wens uit te leggen is, kunnen wij het voor je maken!

Voorbeeld van een koppeling met behulp van Taskmanager

De makkelijkste manier om een idee te geven van de mogelijkheden, is om een concreet voorbeeld te geven van een oplossing die gerealiseerd is met Taskmanager. In onderstaand praktijkvoorbeeld wordt de koppeling tussen Bol.com en Multivers beschreven.

Een groot deel van de omzet komt via webwinkel Bol.com. Door de toenemende verkoop was het nodig om dit kanaal te automatiseren. Alle bestellingen via Bol.com werden handmatig verwerkt in Multivers XL. Dit waren er ongeveer 400 per dag. De facturen werden door de financiële administratie gemaakt, ingeboekt en verstuurd. Het kostte teveel tijd en geld, automatiseren bleek de oplossing.

Wat heeft Taskmanager veranderd?

Wanneer er een bestelling binnenkomt, verschijnt de order op het specifieke Bol.com dashboard. Na bevestiging wordt de order automatisch in Multivers geboekt als factuuropdracht. De klant krijgt direct een gepersonaliseerde btw-factuur via de mail. Taskmanager zorgt er ook voor dat aan Bol.com betaalde facturen automatisch in de financiële administratie verwerkt worden.

Wat levert het op?

Uiteindelijk heeft onze klant voor dit proces 2 fte’s kunnen besparen. Taskmanager heeft de goederenstroom tussen het bedrijf en Bol.com geoptimaliseerd. Handmatig werk en invoerfouten zijn hiermee verleden tijd. Er is ook een extra controle; het artikel op Bol.com moet namelijk corresponderen met het artikelnummer in Multivers. Is dit niet het geval, dan komt er een foutmelding. Meteen een extra signalering om dit op te lossen.

Taskmanager heeft inmiddels met vele softwarepakketten een standaard koppeling gerealiseerd met behulp van een add-in. Een add-in zorgt ervoor dat er gegevens opgehaald en teruggeschreven worden in het betreffende pakket. Een van de add-ins is die van Bol.com, die in bovenvermeld voorbeeld gebruikt wordt. Er zijn er nog veel meer!

Klik hier voor alle beschikbare add-ins.

Ook als je softwarepakket er niet bij staat zijn er altijd wel mogelijkheden om gegevens uit te wisselen met Multivers / Kerridge Wholesale .

 

Wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden van Taskmanager voor jouw bedrijf? We spreken je graag!

Bel ons op 0493-680685. Of KLIK HIER en wij bellen met jou!