Of je nu Multivers of Boekhoud Gemak gebruikt, of je nu offline werkt of online, ieder van jullie heeft in een bepaalde mate behoefte aan rapportage van gegevens. Denk aan financiële overzichten, omzet overzichten en gegevens over je projecten of dossiers. Bij specifieke rapportagewensen waarin de standaardrapportages niet voorzien, kan gebruik worden gemaakt van Analyse+.

Voor iedereen die een beetje uit de voeten kan met Microsoft Excel is Analyse+ een ideale, laagdrempelige oplossing om eenvoudig en snel zélf rapporten te kunnen maken.

Waarom zou je iedere keer opnieuw gegevens handmatig overnemen naar Excel, als je ook met één druk op de knop je gegevens actueel kunt maken?

Op woensdag 27 maart aanstaande kun je gratis een webinar bijwonen, waarin we je laten zien hoe makkelijk dit programma werkt.

Schrijf je in en laat je informeren. Tot dan!

Wat is Analyse+?

Analyse+ is een add-in voor Microsoft Excel, waarmee je met de toegevoegde standaardfuncties in Excel, dynamische rapportage kunt bouwen op jouw data in Multivers/Boekhoud Gemak. Het mooie hieraan is dat je zelf geen Excel expert hoeft te zijn, maar gebruikmaakt van de voorgedefinieerde functies (voor een lijst met alle beschikbare functionaliteiten klik hier).

Gratis webinar

We laten je graag zien dat het net zo eenvoudig is als het klinkt! Daarom geven we op woensdag 27 maart om 10.00 uur een gratis webinar. Hierin laten we je zien hoe je zelf je eigen rapportage kunt samenstellen in Excel als een ware data analist. Door de eenvoud in gebruikersgemak duurt het webinar slechts een half uurtje.

Geïnteresseerd? Meld je aan via onderstaande button, dan zien we elkaar de 27e!