Onlangs heeft Unit4 Multivers een nieuwe update (12.2.1.0) beschikbaar gesteld. De update heeft voornamelijk betrekking op functionele aanpassingen en enkele generieke optimalisaties.

Werk je met Unit4 Multivers Online, gehost bij Unit4, dan beschik je al over deze versie. Werkt je met een offline versie die op je eigen omgeving draait (of bij een externe partij gehost wordt) dan raden we je aan om de update bij ons op te vragen en door je systeembeheerder of door ons te laten installeren.

Wij adviseren om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen alvorens de update uit te voeren. Deze lichten we per e-mail nader toe, zodra je de update bij ons aanvraagt, via onderstaande button.

In deze updateversie zijn wijzigingen aangebracht voor:

  • Algemeen: generieke optimalisaties voor het verminderen van SQL 324 foutmeldingen.
  • Brexit: wanneer er zaken wordt gedaan met partijen in het Verenigd Koninkrijk, dienen vanaf 1 januari 2021 wat gegevens te worden gewijzigd in de administratie(s). Raadpleeg voor meer informatie het Kennisdocument over de Brexit.
  • Opgave Intrastat: vanaf 1 januari 2021 is de opgave Intrastat voor intracommunautaire leveringen (ICL) gewijzigd.
  • Taxonomie 2021: de aangifte omzetbelasting (btw), suppletie omzetbelasting en opgaaf intracommunautaire prestaties (ICP) voor het boekjaar 2021 kan worden gedaan aan de Belastingdienst.

Ben je gebruiker van Unit4 Boekhoud Gemak, raadpleeg dan voor nadere informatie over de Brexit dit kennisdocument.