Unit4 Multivers Web

  • Een moderne intuïtieve omgeving, snel inloggen, opstarten en werken.
  • Bruikbaar op elk device: pc, tablet en smartphone.
  • Dezelfde database als Unit4 Multivers Online, koppelingen via Unit4 API blijven in tact.
  • Unit4 Multivers S en M Online worden vanaf 1 november 2018 alleen nog uitgeleverd als Unit4 Multivers Web.
  • S en M offline blijven gewoon leverbaar.

Unit4 Multivers Web gebruik je al vanaf € 39,- per maand

Webinar: Unit4 Multivers Web voor accountants 

Op 6 december 2018 gaf May Puynen een webinar voor medewerkers voor accountantskantoren. Gebruikers van Unit4 Multivers Web worden door de software vooral meer ondersteund/begeleid bij het voeren van hun administratie dan voorheen. Dat is ook wat mensen tegenwoordig verlangen van software. Als accountant blijf je vanuit Unit4 Multivers Accounting Online een ingang hebben tot deze administraties, voor de inrichting en voor de boekingen.

Bekijk hier het overzicht van de vragen die gedurende het webinar gesteld zijn, inclusief de antwoorden. 

Probeer het nu 30 dagen GRATIS en vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillen tussen Unit4 Multivers Online en Unit4 Multivers Web?

Beide programma’s geven toegang tot je administratie. Unit4 Multivers Web is de moderne webbased versie van Unit4 Multivers Online en gaat Unit4 Multivers Online dan ook vervangen.

De voordelen van Unit4 Multivers Web:

  • een moderne, intuïtieve omgeving
  • sneller inloggen en opstarten
  • het onderscheid tussen ‘onderhoud’, ‘taken’, ‘rapport’ en ‘info’ is verdwenen. 
  • bruikbaar op ieder device: pc, tablet en smartphone
  • tal van andere moderne features (voorbeeld: het online ophalen van KvK gegevens bij het aanmaken van een relatie/debiteur/crediteur).

De database is hetzelfde gebleven, waardoor er ook geen conversie of iets dergelijks benodigd is. Mocht je koppelingen hebben met andere applicaties via Unit4 API dan blijven deze intact.

Wat gebeurt er met de historie die ik geboekt heb in Unit4 Multivers Online?

De database blijft hetzelfde waardoor alle historie in Unit4 Multivers Web zichtbaar blijft.

Kan ik gelijktijdig inloggen/aanmelden op Unit4 Multivers Web én Unit4 Multivers Online?

We raden aan om je administratie niet in beide applicaties tegelijk te openen. Enkele programma’s, zoals ‘matchen bankafschriften’ en ‘wijzigen bankafschriften’ vereisen exclusieve toegang.

Kan ik nog wel in mijn ‘oude’ Unit4 Multivers blijven werken?

Ja, in de e-mail vanuit Unit4 is een overgangsdatum aangegeven waarop je overgestapt moet zijn. Tot die tijd kun je beide applicaties blijven gebruiken. Uiteraard raden we je aan om zo snel mogelijk gebruik te maken van de voordelen van Unit4 Multivers Web.

Wat gebeurt er met bestaande koppelingen zoals de bankkoppeling en Basecone?

Doordat de database van de administratie hetzelfde blijft verandert er niets aan de koppelingen en blijven deze werken zoals je gewend bent.

Kan ik een proefabonnement voor Unit4 Multivers Web aanvragen?

Ja, dat kan. Je kunt Unit Multivers Small Web en Medium Web 30 dagen gratis en vrijblijvend proberen. 

Klik hier om het proefabonnement voor Small aan te vragen.
Ben je toch meer geïnteresseerd in Medium? Vraag hier je proefabonnement aan. 

Ik krijg een foutmelding. Wat nu?

Gebruik de feedback-knop in Unit4 Multivers Web linksonder in het scherm voor opmerkingen en tips.

Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij een bepaald proces of functionaliteit, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0493-680685. 

Waar kan ik meer informatie krijgen over de nieuwe functionaliteiten?

Blijf wekelijks een kijkje nemen op het communicatieportaal van Unit4. Daar vind je alle informatie omtrent Unit4 Multivers Web. Ook welke functionaliteiten eraan komen.

Ik mis functionaliteiten in Unit4 Multivers Web die ik wel in Unit4 Multivers Online had?

De eerste groep klanten die overgestapt is werkt met een Unit4 Multivers Small of Medium licentie en is gekoppeld aan een accountant. Deze groep klanten heeft een 100% fit in Unit4 Multivers Web. Dit houdt in dat alle functionaliteiten die zij vandaag de dag gebruiken in Unit4 Multivers Online ook beschikbaar is in Unit4 Multivers Web.

Unit4 zal blijven doorontwikkelen. Elke drie weken vindt er een nieuwe update plaats waarin ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden. 

Ik zou graag iets toegevoegd of aangepast zien. Wat kan ik doen?

Heb je slimme ideeën, meld deze dan op het ideeënportaal! Hier kunnen de klanten van Unit4 stemmen op jouw idee en kun je stemmen op ideeën van anderen. Zo komt het best gewaardeerde idee bovendrijven.

Hoe kan ik als accountantskantoor inloggen in Unit4 Multivers Web?

De accountantskantoren die met Unit4 Multivers Accounting Online werken, kunnen inloggen via https://start.unit4multivers.nl. Werk je niet met Unit4 Multivers Accounting Online maar wil je wel kennismaken met Multivers Web, neem dan contact met ons op.

Gaat Unit4 Multivers Accounting Online ook over op de Unit4 Multivers Web omgeving?

Ja, op den duur wel. Er is echter nog geen datum bekend en tot die tijd kun je met jouw huidige omgeving blijven werken. Dit geldt ook voor de administraties van klanten die al over zijn op Unit4 Multivers Web en aan je Unit4 Multivers Accounting Online (inclusief Meewerkuser) gekoppeld zijn. In dit geval werk je in de ‘oude’ omgeving en jouw cliënt via de ‘nieuwe’ omgeving, terwijl de onderliggende administratie dezelfde is.

Het laatste nieuws

Donderdag 29 augustus: Onderhoud Unit4 Multivers Online

Donderdag 29 augustus: Onderhoud Unit4 Multivers Online

Op donderdagavond 29 augustus 2019 wordt de online omgeving van Unit4 voorzien van Unit4 Multivers 12. Onderstaande applicaties zullen gedurende dit onderhoud niet beschikbaar zijn: Unit4 Multivers Online Unit4 Accounting Online Unit4 Multivers Web Unit4 Management...

Vraag en antwoord voor startende ondernemers

Vraag en antwoord voor startende ondernemers

Door: Inge van Lieshout Als startende ondernemer komt er veel op je af, allerlei vragen komen in je op waarvoor je op zoek gaat naar antwoorden. Ook je administratie is daar een onderwerp van, een noodzakelijk kwaad, maar daardoor niet minder belangrijk.Ben ik...

Vragenoverzicht Webinar Unit4 Multivers Web

Vragenoverzicht Webinar Unit4 Multivers Web

Webinar Unit4 Multivers Web voor accountantsOp donderdag 6 december 2018 gaven wij een webinar over Unit4 Multivers Web voor medewerkers van accountantskantoren. Gedurende dit webinar zijn er enkele vragen gesteld. Onderstaand vind je een overzicht van...

Stel direct je vraag

Heb je een vraag of een verzoek over Multivers Web, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen het in behandeling en komen er zo spoedig mogelijk op terug.