Unit4 Multivers Web

  • Een moderne intuïtieve omgeving, snel inloggen, opstarten en werken.
  • Bruikbaar op elk device: pc, tablet en smartphone.
  • Dezelfde database als Unit4 Multivers Online, koppelingen via Unit4 API blijven in tact.
  • Unit4 Multivers S en M Online worden vanaf 1 november 2018 alleen nog uitgeleverd als Unit4 Multivers Web.
  • S en M offline blijven gewoon leverbaar.

Unit4 Multivers Web gebruik je al vanaf € 39,- per maand

Benieuwd naar Unit4 Multivers Web? Bekijk het Update Webinar! 

Bekijk het uitgebreide webinar van Unit4. Unit4 neemt je stap voor stap mee door de verschillende onderdelen mogelijkheden van Multivers Web.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillen tussen Unit4 Multivers Online en Unit4 Multivers Web?

Beide programma’s geven toegang tot je administratie. Unit4 Multivers Web is de moderne webbased versie van Unit4 Multivers Online en gaat Unit4 Multivers Online dan ook vervangen.

De voordelen van Unit4 Multivers Web:

  • een moderne, intuïtieve omgeving
  • sneller inloggen en opstarten
  • het onderscheid tussen ‘onderhoud’, ‘taken’, ‘rapport’ en ‘info’ is verdwenen. 
  • bruikbaar op ieder device: pc, tablet en smartphone
  • tal van andere moderne features (voorbeeld: het online ophalen van KvK gegevens bij het aanmaken van een relatie/debiteur/crediteur).

De database is hetzelfde gebleven, waardoor er ook geen conversie of iets dergelijks benodigd is. Mocht je koppelingen hebben met andere applicaties via Unit4 API dan blijven deze intact.

Wat gebeurt er met de historie die ik geboekt heb in Unit4 Multivers Online?

De database blijft hetzelfde waardoor alle historie in Unit4 Multivers Web zichtbaar blijft.

Kan ik gelijktijdig inloggen/aanmelden op Unit4 Multivers Web én Unit4 Multivers Online?

We raden aan om je administratie niet in beide applicaties tegelijk te openen. Enkele programma’s, zoals ‘matchen bankafschriften’ en ‘wijzigen bankafschriften’ vereisen exclusieve toegang.

Kan ik nog wel in mijn ‘oude’ Unit4 Multivers blijven werken?

Ja, in de e-mail vanuit Unit4 is een overgangsdatum aangegeven waarop je overgestapt moet zijn. Tot die tijd kun je beide applicaties blijven gebruiken. Uiteraard raden we je aan om zo snel mogelijk gebruik te maken van de voordelen van Unit4 Multivers Web.

Wat gebeurt er met bestaande koppelingen zoals de bankkoppeling en Basecone?

Doordat de database van de administratie hetzelfde blijft verandert er niets aan de koppelingen en blijven deze werken zoals je gewend bent.

Ik krijg een foutmelding. Wat nu?

Gebruik de feedback-knop in Unit4 Multivers Web linksonder in het scherm voor opmerkingen en tips.

Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij een bepaald proces of functionaliteit, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0493-680685. 

Waar kan ik meer informatie krijgen over de nieuwe functionaliteiten?

Blijf wekelijks een kijkje nemen op het communicatieportaal van Unit4. Daar vind je alle informatie omtrent Unit4 Multivers Web. Ook welke functionaliteiten eraan komen.

Ik mis functionaliteiten in Unit4 Multivers Web die ik wel in Unit4 Multivers Online had?

De eerste groep klanten die overgestapt is werkt met een Unit4 Multivers Small of Medium licentie en is gekoppeld aan een accountant. Deze groep klanten heeft een 100% fit in Unit4 Multivers Web. Dit houdt in dat alle functionaliteiten die zij vandaag de dag gebruiken in Unit4 Multivers Online ook beschikbaar is in Unit4 Multivers Web.

Unit4 zal blijven doorontwikkelen. Elke drie weken vindt er een nieuwe update plaats waarin ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden. 

Ik zou graag iets toegevoegd of aangepast zien. Wat kan ik doen?

Heb je slimme ideeën, meld deze dan op het ideeënportaal! Hier kunnen de klanten van Unit4 stemmen op jouw idee en kun je stemmen op ideeën van anderen. Zo komt het best gewaardeerde idee bovendrijven.

Hoe kan ik als accountantskantoor inloggen in Unit4 Multivers Web?

De accountantskantoren die met Unit4 Multivers Accounting Online werken, kunnen inloggen via https://start.unit4multivers.nl. Werk je niet met Unit4 Multivers Accounting Online maar wil je wel kennismaken met Multivers Web, neem dan contact met ons op.

Gaat Unit4 Multivers Accounting Online ook over op de Unit4 Multivers Web omgeving?

Ja, op den duur wel. Er is echter nog geen datum bekend en tot die tijd kun je met jouw huidige omgeving blijven werken. Dit geldt ook voor de administraties van klanten die al over zijn op Unit4 Multivers Web en aan je Unit4 Multivers Accounting Online (inclusief Meewerkuser) gekoppeld zijn. In dit geval werk je in de ‘oude’ omgeving en jouw cliënt via de ‘nieuwe’ omgeving, terwijl de onderliggende administratie dezelfde is.

Het laatste nieuws

Webinar Unit4 Multivers Web

Aanstaande woensdag 14 november organiseert Unit4 om 15.00 uur een webinar over Unit4 Multivers Web voor medewerkers van accountantskantoren en Unit4 partners. Tijdens dit webinar wordt er een online demonstratie verzorgd en is er de gelegenheid om vragen...

Update Unit4 Multivers Web

Op 1 november is er weer een nieuwe update verschenen van Multivers Web. Hieronder hebben wij een top 5 weergegeven van de belangrijkste nieuwe functionaliteiten.  Top 5 nieuwe functionaliteitenInfo grootboek: afdrukken kolommen balans, resultatenrekening...

Hoe werkt Unit4 Multivers Web?

Per 1 oktober 2018 is Unit4 Multivers Web door de 1e grote groep gebruikers in gebruik genomen, als vervangende applicatie van Unit4 Multivers Online. De applicatie is volledig vernieuwd qua uiterlijk, maar ondersteunt uiteraard jouw administratieve...

Stel direct je vraag

Heb je een vraag of een verzoek over Multivers Web, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen het in behandeling en komen er zo spoedig mogelijk op terug.