Vanaf 1 juli 2020 introduceert Unit4 de nieuwe webbased oplossing Unit4 Boekhoud Gemak. Het biedt een passende boekhoudoplossing voor zowel Accountancy als voor elke type ondernemer en geeft je controle over wie welke boekhoudkundige taken uitvoert, beheert en bewaakt. Het zorgt ervoor dat er snel, slim en makkelijk wordt samengewerkt vanuit één centrale boekhouding en dat er altijd en overal inzicht is in up-to-date informatie over de financiële situatie van een onderneming.

 

Unit4 Multivers Accounting in een nieuw jasje met een beetje extra

Unit4 Boekhoud Gemak is onder andere de opvolger van Unit4 Multivers Accounting. Je kunt Unit4 Boekhoud Gemak zien als Unit4 Multivers Accounting in een nieuw jasje uitgebreid met nieuwe features zoals het online overleg, de assistent & uitgebreide dashboards en signalering. Klanten die nu gebruiken maken van Unit4 Multivers Small/Medium Web gaan over naar Unit4 Boekhoud Gemak Uitgebreid. Dit betekent dat Unit4 Multivers Small klanten ook de mogelijkheid krijgen tot facturatie.

Vele koppelingen

Unit4 Boekhoud Gemak beschikt over velen koppelingen met derde partijen. Hierdoor kun je moeiteloos uitbreiden met voorraad-, project- of webshopsoftware. Voor meer informatie kun je het Unit4 Connectivity Center bezoeken. Daarnaast blijft natuurlijk de Unit4 Multivers Large en XtraLarge lijn beschikbaar, ook voor nieuwe klanten. 

Online overleg

Met ‘Online Overleg’ kun je direct vanuit Boekhoud Gemak berichten sturen naar je klant. Zo is het mogelijk om algemene berichten te sturen, of bijvoorbeeld te communiceren over specifieke facturen of bankmutaties. Maar het ‘Online Overleg’ is ook te gebruiken om proactief berichten te sturen. Bijvoorbeeld een welkomstbericht of een verzoek naar je klant om digitaal aan te leveren.

Integratie met Scan & Herken

Boekhoud Gemak heeft geen eigen scan & herken oplossing, wij adviseren gebruik te maken van Unit4 Basceone, deze combinatie werkt naadloos samen, maar Boekhoud Gemak is ook te koppelen met andere scan- en herkenoplossingen.

 

 Meer informatie?

Ga hiervoor naar de website van Unit4.