Zoals ieder jaar staat de vierde donderdag van september in de agenda geblokt voor het Unidis Golfevenement. Ook deze editie vond weer plaats bij Golfbaan het Woold in Asten-Heusden.

Deze keer was er gekozen voor een 18-holes, 9-holes en een golfclinic. De ervaren spelers met GVB (golfvaardigheidsbewijs) óf een geregistreerde handicap speelden een Stableford op de Vier Eijckenbaan.

Het Stableford systeem is een puntentelling waarbij niet het aantal slagen wordt geteld, maar het aantal punten behaald op elke hole. Hierdoor is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren in plaats van zo weinig mogelijk, zoals bij strokeplay waarbij het aantal slagen wordt geteld. Naast de individuele score kon er ook gestreden worden om de longest en de neary. Helaas was er veel regen voorspeld maar dat mocht de pret niet drukken!

De deelnemers van de 18-holes werden om 10.30 uur welkom geheten. Na een lekker kopje koffie met appelgebak mochten ze de baan op. Gewapend met regenjacks en paraplu’s mochten vijf groepen (oftwel flights) de regen trotseren. Rond 12.00 uur werden de andere deelnemers ontvangen met een uitgebreide lunch. Helaas was het nog niet gestopt met regenen toen de deelnemers aan de 9-holes en de gofclinic zich naar buiten begaven. Na de middag klaarde het gelukkig wel wat op en stopte het ook met regenen. Zelfs de zon heeft zich aan het einde van de middag nog even laten zien! Toen alle deelnemers weer terug waren in het clubhuis werd de gezellige dag afgesloten met een borrel en natuurlijk de prijsuitreiking.

Foto’s

Alle foto´s van het Unidis Golfevenement 2019 bekijken?

Unidis wil iedereen bedanken voor de aanwezigheid en het enthousiasme waarmee we samen een topdag hebben neergezet. Graag tot volgend jaar!

Overzicht van alle prijswinnaars

Winnaar Unidis Golfevenement 2019 

René van den Groenendaal – Duisenburgh B.V.

2e plaats:

Coen Hulsman – Hulsman & Roestenburg

3e plaats

Hans Liesker – Accountantskantoor Liesker B.V.

Winnaar van de golfclinic

De beste speler van de golfclinic was Hans Volleberg – Havol t.h.o

Winnaar van de neary

De neary is een prijs voor degene die in één slag het dichtste bij de vlag is gekomen. Deze is gewonnen door Han van Houts – PartyXplosion

Winnaar van de longest

De longest is een prijs voor degene die in één slag het verste van de afslagplaats is gekomen met de bal op de fairway. Ook deze is gewonnen door Han van Houts – PartyXplosion.