We hebben u altijd via onze Servicedesk nieuwsbrief op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen die voor u als gebruiker van Unit4 Multivers en TaskManager belangrijk zijn. Door feedback van velen van u hebben wij onze berichtgeving een extra dimensie gegeven, de Unidis app. 

De Unidis app voor productnieuws

Door feedback van velen van u (waarvoor dank!) zijn we tot het inzicht gekomen dat een andere vorm van nieuw nodig is. De volgende punten kwamen naar voren:

  • Graag sneller nieuws (liefst onmiddellijk als het belangrijk is), en niet pas in de periodieke nieuwsbrief,
  • Productnieuws moet kort en concreet zijn. Het moet niet nodig zijn om eerst andere zaken te lezen in een nieuwsbrief en zelf het productnieuws uit te filteren.

Pushberichten 

We hebben een gratis app voor u gemaakt die pushberichten stuurt.  Zo mist u nooit een belangrijk bericht. Het is ook korter, gerichter en niet meer ‘verstopt’ tussen ander nieuws.

Buiten de pushberichten kunt via de app meteen met ons bellen, een vraag indienen bij de Servicedesk en nieuws van ons lezen via Twitter en Facebook. Dus: belangrijke berichten ziet u vanzelf, ander nieuws kunt u naar wens lezen.

Belangrijk: bij installatie kan gevraagd worden om pushberichten toe te staan. Kies hier voor ‘ja’ of ‘toestaan’. Vervolgens kunt u in de app aangeven voor welke categorieën u pushberichten wilt ontvangen. U kunt dit doen via de ‘i’ rechtsboven in het beginscherm, kies instellingen – abonnementen.

Verdere ontwikkeling

Zoals gezegd heeft uw feedback geleid tot deze app. We zien uw reacties daarop dan ook graag tegemoet voor verdere ontwikkeling.

De app is te downloaden de App Store en de Google Play Store.