Bij het invoeren van een (factuur)opdracht kun je een afleveradres en factuuradres invullen. Standaard worden beide adressen gevuld met het adres dat is ingevuld via Onderhoud / Debiteuren (of via Relatiebeheer). Indien er een afleveradres is aangemaakt via Onderhoud / Debiteuren op het tabblad Adressen dan wordt dit afleveradres gevuld bij het aanmaken van een (factuur)opdracht. Als er meerdere afleveradressen aanwezig zijn, dan het wordt eerste afleveradres in de lijst gebruikt Het is ook mogelijk om een of meerdere factuuradressen aan te maken. Deze worden momenteel echter niet gebruikt om het factuuradres in te vullen.

Het factuuradres wordt altijd gevuld met het aanwezige adres bij de debiteur / relatie.
Het is wel mogelijk om (eenmalig) een ander adres te selecteren. In het keuzemenu kom de adressen tegen die zijn ingevoerd als extra adres bij de debiteur / relatie. Dit incl. het standaardadres.

Tenslotte is er de mogelijkheid om de adressen handmatig te wijzigen in het scherm tijdens het invoeren van de (factuur)opdracht. Deze wijzigingen zijn echter eenmalig en alleen bedoeld voor de (factuur)opdracht waaraan op dat moment gewerkt wordt.