Plandem maakt voor haar klanten de werkzaamheden efficiënter, eenvoudiger, inzichtelijker en voorspelbaarder zodat ze aantoonbaar een besparing kunnen realiseren.

Over Plandem

 • Digitaal plannen
 • Digitale werkbon
 • Realtime monitoring
 • Geogestuurd
 • PlandemApp
 • Rapportages
 • www.plandem.nl

Dynamisch software bedrijf

Plandem is een dynamisch software bedrijf die door middel van (eigen ontwikkeling) field-mobility oplossingen de productiviteit verbeteren en de bedrijfskosten omlaag weten te brengen. Door middel van het koppelen met Unit4 Multivers (zowel online als offline) en voertuigvolgsysteem kunnen zij buitendienstmedewerkers, backoffice en klanten met elkaar verbinden en een fikse besparing realiseren op de bedrijfsprocessen binnen jouw bedrijf. Daarbij denkend aan efficiëntere inzet uren, routeoptimalisatie gekoppeld aan de uit te voeren orders/afleveradressen, besparing CO2 uitstoot per order en door middel van de digitale werkbon app geen papieren documenten meer nodig.

“Ook maken wij een effectieve planning van de orders door middel van onze slimme algoritmes om de uit te voeren orders zo efficiënt mogelijk te combineren dus geen gezoek meer via Google Maps om te kijken wat de meest gunstig planning van de orders is, dat doen wij automatisch via onze geo-optimalisator. Middels onze realtime monitoring hebben onze klanten real-time inzicht wie er gestart of klaar is met zijn order, (via het start en stop systeem App) of welk team er voor of achter ligt op schema. Plandem is in de laatste jaren uitgegroeid tot dé planningsoplossing voor alle bedrijven die tussen de 5 tot 250 buitendienstmedewerkers in dienst hebben”, aldus Bart Geurts, Manager Partner bij Plandem.

Ervaren in het ontwikkelen van planningsoftware

Ondanks dat Plandem een jong en dynamisch bedrijf is, zijn ze zeer ervaren in het ontwikkelen van planningssoftware. Voordat Plandem werd opgericht als zelfstandige organisatie heeft de directie zich al meer dan tien jaar bewezen in de gespecialiseerde planningsbranche. Plandem is ontworpen op basis van jarenlange ervaring in dergelijke software voor diverse branches zoals de automotivebranche, de installatiebranche, de bouwsector en de telefonie. Al deze ervaring hebben zij gebundeld in de Plandem applicatie.

”Meer inzicht, besparing en optimalisatie van jouw buitendienst”

Met Plandem field service software kunnen onze klanten:

 • Belangrijke gegevens ontvangen via de Plandem App van de buitendienstmedewerker zoals formulieren, foto’s, verbruikte materialen en notities.
 • Meer opdrachten kunnen verwerken per dienst van de medewerker en daarbij het verzamelen van KPI’s en verwerken in analyses.
 • De administratieve taken van front- en backoffice stroomlijnen (digitaliseren).
 • Snellere facturatie en vragen van klanten beperken.
 • Opdrachten toewijzen en realtime monitoren van buitendienstmedewerkers wie is waar realtime aan het werk, liggen ze voor of achter op schema, kan er nog een bodemonderzoek extra in de buurt worden afgenomen?

 • Optimalisatie van de routes voor de orders door middel van geodata, minder kilometers en CO2, brandstof en uren in het voertuig.
 • Data verwerking op locatie werkt ook als jullie een beperkte connectiviteit hebben op een perceel.
 • Via onze capaciteit planning wordt inzichtelijk wanneer een medewerker ziek, verlof of vakantie heeft.
 • Koppelen met de meest gangbare ERP systemen en voertuigvolgsystemen.
 • Via onze ESS systemen kunnen wij de CO2 uitstoot per order berekenen, analyses tussen werknemers, orders, klanten, responstijd enz.

Via de digitale dashboards geeft Plandem haar klanten uitgebreide informatie voor het nemen van beslissingen. Het grafisch overzicht van de belangrijkste prestatie-indicatoren helpt de planners en managers die met Plandem werken vast te stellen welke gebieden aandacht nodig hebben. Gegevens die door de field service medewerkers worden verzameld zijn real-time beschikbaar en kunnen worden gebruikt voor het nemen van beslissingen. Zo dragen zij bij om de efficiëntie van hun operaties te verbeteren en om uiteindelijk een hogere winstgevendheid te kunnen realiseren. Al met al zal het gebruik van Plandem een significante bijdrage leveren aan het digitaliseren en optimaliseren van jullie bedrijfsprocessen!

Alle features van Plandem bekijken?

Lees hier alles over de features

Contactaanvraag