De kern van BPM Software bestaat uit software ontwikkelaars en business
consultants met jarenlange ervaring in het automatiseren van processen.
In 2014 zijn deze krachten gebundeld en is BPM Software opgericht.

Over BPM Software:

  • Vijf medewerkers
  • Opgericht in 2014
  • Partner sinds 2014
  • Gevestigd in Deurne
  • www.bpmsoftware.nl

Kleine, flexibele organisatie

BPM Software bestaat sinds medio 2014, maar heeft daarvoor al jaren voor klanten van Unidis extra software gemaakt om Unit4 Multivers nog beter te laten aansluiten bij de behoefte van de gebruikers. Door de kennis over de Unit4 software, de processen van de gebruikers én slimme technieken te combineren, verbeteren ze al meer dan 10 jaar de prestaties van klanten.

“Zoals genoemd zijn we sinds 2014 een zelfstandig bedrijf. Daarvoor waren we onderdeel van Unidis. We zijn een kleine, flexibele organisatie met korte interne en externe communicatie lijnen. Door deze verzelfstandiging is de focus nóg duidelijker geworden. We hebben bredere oplossingen gebouwd. De uitbreidingen op de Unit4 Taskmanager zijn legio, van koppelingen met webshops tot salarispakketten, maar bijvoorbeeld ook Dropbox ondersteuning en CRM en EDI oplossingen. Met je adviseur van Unidis kun je daardoor eenvoudig een aantal zaken binnen je organisatie verbeteren, en dat met standaard beschikbare software”, alsdus Marc Fransen, CEO bij BPM Software.

Onze klantengroep is zeer divers

Alles bij BPM staat in het teken van software die beter aan moet sluiten op de wens van de klant. Marc Fransen: “Onze klantengroep is zeer divers, van accountant tot boekhoudkantoor, van retailer tot groothandel en alles wat daartussen inzit. De grote gemeenschappelijke deler is de software. Dit kan gaan over koppelingen met bijvoorbeeld webshops, EDI of andere systemen, maar ook over simpele dingen als controles en het filteren van gegevens, zodat de mensen bezig kunnen zijn met hun core business“.

“De kracht van samenwerking is voor ons zeer belangrijk. We werken samen met Unidis, zodat het geheel van de automatisering optimaal presteert. Onze software is daar soms een belangrijk onderdeel van, maar zeker niet het enige. Hetzelfde geldt voor de consultants die we trainen en certificeren. Inmiddels zijn er meer dan 50 gecertificeerde personen die gespecialiseerd zijn op het gebied van software, waar wij graag gebruik van maken. Aangevuld met de kennis over onze software geeft dit in de praktijk goede én toekomstbestendige verbeteringen voor de klant”.

 

”De kracht van samenwerking is voor ons zeer belangrijk!”

 

Teveel tijd kwijt aan handmatige handelingen?

Wil jij je bedrijfsprocessen automatiseren en optimaliseren? Voorkom dubbel werk, minimaliseer de foutkans en bespaar maximaal tijd én geld met Unit4 Taskmanager! Deze handige software sluit namelijk naadloos aan bij jouw wensen en jouw onderneming. Door kritisch te kijken naar de werkwijze, kan Unit4 TaskManager een zee aan administratieve taken volautomatisch verwerken.

Unit4 Taskmanager legt automatisch verbanden en koppelt zaken aan elkaar in bestaande softwarepakketten. Tevens haalt de veelzijdige software waardevolle managementinformatie in rapportages naar boven waar je écht iets mee kunt! Naast gemak krijg je vooral grip op je administratieve processen, kun je jouw bedrijf efficiënt sturen én presteer je vooral nog beter! 

Eenvoudig rapportages maken met Analyse+

Ieder boekhoudsoftwarepakket heeft sterke en minder sterke kanten. Om de functionaliteiten van Unit4 Multivers uit te breiden, heeft BPM de Plus Serie ontwikkeld. Het meest gebruikte product van deze serie is Analyse+. Met Analyse+ kun je eenvoudig analytische rapportages bouwen in Microsoft Excel. Via diverse Excel functies kun je rechtstreeks uit jouw Unit4 Multivers administratie(s) gegevens ophalen, zoals bijvoorbeeld het saldo van een grootboekrekening of kostenplaats.

Met deze rapportages kan je dynamische overzichten bouwen. Denk bijvoorbeeld aan nacalculaties, een liquiditeitsanalyse, een omzettrend berekening of budgetbewaking. Dit alles werkt tevens boekjaar overschrijdend.

Het is dus niet meer nodig om handmatig gegevens in te voeren in Excel om zo de gewenste actuele nacalculatie te krijgen. Zelfs als je boekt in maandelijkse periodes is het mogelijk om gegevens per week te raadplegen. Hierdoor is het maken van overzichten op basis van gegevens uit Unit4 Multivers voor een Microsoft Excel gebruiker een fluitje van een cent!

Persoonlijke offertes maken met Smartdoc+ 

In Unit4 Multivers maak je offertes in een handomdraai. Maar deze wil je graag personaliseren. Hiervoor heeft BPM Smartdoc+ ontwikkeld. Met Smartdoc+ open je de, in Unit4 Multivers aangemaakte, offerte in Microsoft Word.  

Hier heb je de mogelijkheid om jouw offerte persoonlijker te maken en in jouw eigen huisstijl te zetten. Daarnaast kun je gebruik maken van alle mogelijkheden die Microsoft Word te bieden heeft, zoals de spellingscontrole. Ook kun je uitgebreide artikelinformatie en afbeeldingen automatisch laten invoegen. 

Bekijk de referenten van BPM Software

Lees alle verhalen

Maximaal bedrijfsresultaat door kennis bedrijfsprocessen.”
Lucien van de Moosdijk, directeur Verhaak B.V.

“Unit4 Taskmanager: mooier kun je het niet krijgen”,
Jan Beekes, directeur NH Administratieve Dienstverlening