Pre Summer Sale Multivers XL

In de maanden juni en juli kun je tegen sterk gereduceerde prijzen extra users toevoegen aan je Multivers XL licentie!

Als je nu met meer personen afwisselend gebruik maakt van één user in Multivers XL, of wellicht op termijn een extra user verwacht nodig te hebben, dan is dit hét ideale moment om je licentie future proof te maken. Zo kan iedereen gelijktijdig in het programma werken, zonder elkaar in de weg te zitten. En je kunt het werk over meerdere mensen verdelen, waarmee de werkdruk verlaagd wordt.

Extra users voor Multivers XL zijn nu dus super voordelig!
De minimale korting is altijd 30%, maar kan flink oplopen. Dit hangt af van het aantal users in je licentie en het aantal users dat je ineens bijbestelt.

Wat houdt de actie in?

Altijd minimaal 30% korting op 1 extra user, maar hoe meer users je al hebt, of ineens bijbestelt, hoe hoger de korting wordt!

 

Voorwaarden

  • Geldig t/m 31 juli 2021.
  • Geldig voor nieuwe en bestaande klanten.
  • Geldig voor offline en online contracten. (Korting op aanschaf, onderhoud en/of maandbedragen)
  • Werk je online, maar heb je het pakket aangeschaft met daarnaast een hostingcontract? Dan geldt de offline actie voor jou.

Wat betekent deze actie voor jou? Vul je gegevens in en wij berekenen het precies!

Copyright Unidis BV

Unidis is een ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen met Multivers voor het MKB. Elke ondernemer wil een succesvol bedrijf runnen, wat groeit en tevreden klanten heeft. Wij geloven dat automatisering met een helder advies, bewezen producten en goede ondersteuning de basis is voor een succesvolle onderneming. Dat is wat wij bieden.