Unidis, jouw partner en specialist

Wij helpen klanten om Optimaal Digitaal te werken met Unit4 Multivers als basis voor de financiële administratie. We hebben een betrokken team van profesisonals die jou ondersteunen met support, het delen van kennis en het inrichten van de software op basis van jouw wensen. Wij zijn dé partner op het gebied van Unit4 Multivers!

Wil je nog meer over ons weten? Lees dan verder.

Maak kennis met…

Onze directie. Dat zijn wij, Hugo en Stephan. Wij geven leiding aan een team van mooie, hardwerkende en ambitieuze mensen die ons bedrijf én onze klanten helpen om meer uit zichzelf te halen. Te groeien, te verbeteren en de kansen te benutten die zich voordoen! Wij zijn trots op onze mensen en wat we samen bereiken.

Hugo Greefhorst

Algemeen directeur

Stephan Langedijk

Operationeel directeur

Onze missie

Unidis is al sinds 2004 gespecialiseerd in het adviseren, automatiseren en optimaliseren van administratieve bedrijfsprocessen. Wij staan voor effectief, efficiënt en optimaal gebruik van software waardoor we, heel klantgericht en op persoonlijke wijze, onze relaties beter laten presteren. Wij automatiseren handmatige handelingen tot daar waar de mens de doorslag moet geven.

Onze visie

Wij zijn van mening dat alle administratieve processen staan of vallen met een goed fundament. Alleen als die basis op orde is, kan er gebouwd worden aan procesoptimalisaties. Wij bouwen oplossingen voor het MKB en accountants op basis van Unit4 Multivers, leverancier van gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware. Door de inzet van onze kennis en de beschikbare hulpmiddelen, kunnen handmatige werkzaamheden tot een minimum worden beperkt. Ondernemers gaan steeds meer in ‘de cloud’ werken, daar waar online samenwerken vanzelfsprekend is en met procesverbeteringen de grootste resultaten behaald worden. Ongeacht de keuze van de ondernemer, helpt Unidis bij het optimaliseren van de administratieve processen.

Wie is Unidis?

Enkele facts:

  • Unit4 partner sinds 2004
  • Volledig gespecialiseerd in Unit4 Multivers
  • We hebben ruim 20 medewerkers
  • Met meer dan 4500 klanten
  • Én gecertificeerde medewerkers

 

Unit4 partner

Wij zijn sinds 2004 een gecertificeerde Unit4 partner. We leveren Unit4 Multivers software, maar hebben ook onze eigen servicedesk en consultants. Daarin zijn wij uniek! Doordat wij dedicated bezig zijn met Unit4, kunnen wij onze klanten het beste van het beste bieden op Unit4 Multivers gebied. Daarnaast werken wij ook samen met partners, waardoor wij onze klanten door heel Nederland kunnen helpen.

Onze kernwaarden

Onder het motto”Optimaal Digitaal, slimmer werken loont” staan onze drie kernwaarden centraal. Wij vinden dit niet alleen belangrijk, wij geloven hierin en zijn ervan overtuigd dat het ons verbind als team en als partner voor onze klanten.

Vertrouwen

Het is belangrijk om als ondernemer partners om je heen te hebben die je kunt vertrouwen binnen hun vakgebied.

Continu verbeteren

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en streven er naar om continu te verbeteren en te vernieuwen.

In balans

Wij brengen uw bedrijf, boekhouding en de verhouding tussen werk en privé in balans.

Nieuwgierig naar de rest van ons team?

Kijk dan snel verder!