Unidis, de specialist

Unidis is een ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen met Unit4 Multivers voor het MKB. Wij hebben een betrokken team van proactieve professionals. Daarnaast werken we met een partnerkanaal verspreid door heel het land. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt voor uw Unit4 Multivers vraagstukken bij u in de buurt.

Onze missie

Unidis is al sinds 2004 gespecialiseerd in het adviseren, automatiseren en optimaliseren van administratieve bedrijfsprocessen. Wij staan voor effectief, efficiënt en optimaal gebruik van software waardoor we, heel klantgericht en op persoonlijke wijze, onze relaties beter laten presteren. Wij automatiseren handmatige handelingen tot daar waar de mens de doorslag moet geven.

Onze visie

Wij zijn van mening dat alle administratieve processen staan of vallen met een goed fundament. Alleen als die basis op orde is, kan er gebouwd worden aan procesoptimalisaties. Wij bouwen oplossingen voor het MKB en accountants op basis van Unit4, leverancier van gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware. Door de inzet van onze kennis en de beschikbare hulpmiddelen, kunnen handmatige werkzaamheden tot een minimum worden beperkt. Ondernemers gaan steeds meer in ‘de cloud’ werken, daar waar online samenwerken vanzelfsprekend is en met procesverbeteringen de grootste resultaten behaald worden. Ongeacht de keuze van de ondernemer, helpt Unidis bij het optimaliseren van de administratieve processen.

Hugo Greefhorst en Stephan Langedijk

Algemeen en operationeel directeur

Onze kernwaarden

R

Vertrouwen

Het is belangrijk om als ondernemer partners om je heen te hebben die je kunt vertrouwen binnen hun vakgebied.

R

Continu verbeteren

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en streven er naar om continu te verbeteren en te vernieuwen.

R

In balans

Wij brengen uw bedrijf, boekhouding en de verhouding tussen werk en privé in balans.

Bent u benieuwd naar wie we zijn?

Wij stellen ons graag aan u voor.