Online portaal OfficeCom

Papierloos, veilig en online samenwerken

Online communicatie voor accountants- en administratiekantoren

Een belangrijk deel van de communicatie tussen u en uw cliënt verloopt online. Met OfficeCom heeft u een online portal en alle documenten (online) beschikbaar voor u en uw cliënten. Indien nodig voor een akkoord worden aangeboden en de status van de nog te accorderen bestanden wordt bewaakt.

Door een koppeling met de boekhouding in Unit4 Multivers worden de meest essentiële zaken weergegeven en heeft u financieel inzicht met een historie van 7 jaar. OfficeCom werkt simpel, klantvriendelijk, flexibel en efficiënt. Start met online samenwerken!

Kennismaken met hét online portaal voor accountants? Bekijk de introductievideo.

De voordelen voor uw kantoor:

  • Softwareonafhankelijk
  • Al uw documenten en communicatie online
  • Kopeling met uw boekhouding
  • 100% veilig, door twee staps authenticatie
  • Geheel in eigen huisstijl
  • Op elk device

Plan direct uw gratis (online) demo

Met een online demo laten wij u in slechts 30 minuten kennismaken met het online portaal van OfficeCom. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn en hoe u het kunt inzetten voor uw kantoor in samenwerking met uw cliënten.

Copyright Unidis BV

Unidis is een ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen met Unit4 Multivers voor het MKB. Elke ondernemer wil een succesvol bedrijf runnen, wat groeit en tevreden klanten heeft. Wij geloven dat automatisering met een helder advies, bewezen producten en goede ondersteuning de basis is voor een succesvolle onderneming. Dat is wat wij u bieden.