Op donderdagavond 31 januari komt er een nieuwe versie van Unit4 Multivers (Accounting) beschikbaar, te weten versie 10.10.0.3. In deze release zijn een tweetal belangrijke aanpassingen opgenomen.

Aanpassing ten behoeve van de Btw- en ICP aangifte voor boekjaar 2019

Indien klanten btw- of ICP aangifte doen vanuit Unit4 Multivers (Accounting), dan dient voordat de eerste aangifte over boekjaar 2019 wordt gedaan, de nieuwe release 10.10.0.2 of hoger geïnstalleerd te worden. Hierin zijn de benodigde taxonomie aanpassingen voor 2019 doorgevoerd.

Om aangiftes over periodes die vallen in boekjaar 2019 naar de Belastingdienst te kunnen verzenden is ook een update van de Unit4 Digipoort omgevingen noodzakelijk. Voor Unit4 Digipoort SAAS staat deze update gepland op 4 februari. Voor gebruikers van het Unit4 Verzamelcertificaat zal het vanaf 6 februari mogelijk zijn om aangiftes over periodes die vallen in 2019 te verzenden.

Wijziging in het SEPA betaalbestand ten behoeve van ABN AMRO

ABN AMRO voert per 4 februari een wijziging door in haar systemen ten aanzien van de SEPA betaalbestanden. Indien klanten gebruik maken van de functionaliteit betaalbaarstelling in Unit4 Multivers (Accounting) en bankieren bij ABN AMRO dan is een update naar de nieuwe release 10.10.0.3 noodzakelijk. Hierin zijn de benodigde wijzigingen opgenomen.

Werk je met  Unit4 Multivers (Accounting) Online bij Unit4?

Indien klanten werken met Unit4 Multivers (Accounting) Online bij Unit4, dan hoeven zij geen actie te ondernemen. De nieuwe release 10.10.0.3 wordt op donderdag avond geïnstalleerd. Indien klanten nog offline werken, wacht dan met installeren tot wij de nieuwe versie hebben getest.

Voor Unit4 Multivers Web en de Unit4 Multivers Management Monitor zullen de benodigde wijzigingen voor ABN AMRO ook per 31 januari worden doorgevoerd. Meer informatie over Multivers Web is terug te vinden op het communicatieportaal.

 

Download de nieuwe versie

Unit4 Multivers Unit4 Multivers 10.10.0.3

Na downloaden krijgt u een *.ZIP bestand. Pak dit bestand uit op uw lokale harde schijf (pc) (Rechter muisknop | Alles uitpakken).

Open daarna de map Disk1 en dubbelklik op het bestand ‘setup.exe’ om de installatie te starten.

Wijzigingen alle versies Unit4 Multivers 10.x.x

Relevante documentatie                                Opgeloste Changes

Hoe te installeren en o.a. de systeemeisen              Verbeteringen t.o.v. de vorige versie