Stel je vragen aan ervaren consultants

We begrijpen dat je soms de kennis van een ervaren consultant nodig hebt, zonder dat je al genoeg richting hebt om een betaalde opdracht te geven. Vanaf nu is het mogelijk om je te oriënteren zonder je meteen te verplichten. 

NIEUW

Vanaf 1 november kun je gebruik maken van het Unidis Consultancy Spreekuur. Elke vrijdag tussen 14.00 uur en 17.00 uur kun je een gratis remote één-op-één sessie inplannen met een ervaren consultant. Je plant zelf online een sessie van 15 minuten, helemaal gratis!

In het spreekuur kun je met een consultant sparren over de mogelijkheden van onze oplossingen, of juist los van deze oplossingen een vraag vanuit je bedrijf voorleggen. Eenvoudig en kosteloos. Wil je weten of je het maximale uit je software haalt en of bepaalde processen efficiënter kunnen? Of heb je gewoon een praktische vraag over iets waarvan je denkt dat het handiger moet kunnen? Wacht niet langer, prik online een datum en laat je bijpraten zonder verplichting. Goed om te weten: onze Servicedesk is er op ingericht om je service- en supportvragen op te pakken en op te volgen. We vertrouwen op je begrip dat onze consultant dergelijke vragen zal doorzetten naar de Servicedesk.