Unidis Kennissessies 2018

Unit4 Multivers Web, een interactieve sessie en het consultancy spreekuur. Schrijf u direct in!

Unidis Kennissessies 2018

In de maand november organiseren we jaarlijks de Unidis Kennissessies voor relatiebeheerders van accountantskantoren. Dit jaar op 4 verschillende data en locaties. De sessies zijn GRATIS en hebben betrekking op Unit4 Multivers Web, het consultancy spreekuur en een interactieve sessie met úw vragen als uitgangspunt met als doel meer kennis op te bouwen, efficiënter te werken en beter te adviseren.

Let op: u kunt zich niet meer aanmelden voor de Unidis Kennissessie in Hengelo, Utrecht, Eindhoven en Sliedrecht. 

Data en locaties

20 november: Unit4 Hengelo

Jan Tinbergenstraat 172, 7559 SP Hengelo

22 november: Unit4 Utrecht

Papendorpseweg 100, 3528 BJ Utrecht

27 november: Van der Valk Hotel Eindhoven

Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven

30 november: Unit4 Sliedrecht

Stationspark 1000, 3364 DA Sliedrecht

Het programma

11.00 uur: Ontvangst

11.30 uur: Welkomstwoord

11.35 uur: Consultancy spreekuur

We horen van accountants en cliënten vaak dat ze vragen hebben over praktische toepassingen van Unit4 Multivers (Accounting). Vaak vinden mensen deze vragen ‘te klein’ om een adviseur van Unidis op bezoek te laten komen. Daarom hebben we het spreekuur opgezet, wat we graag tijdens de Unidis Kennissessies aan u voorstellen.

12.15 uur: Lunch

13.00 uur: Unit4 Multivers Web

Het is nieuw en ziet er heel anders uit dan we gewend zijn. Een stuk moderner en gebruiksvriendelijker. We nemen u mee door de nieuwe versie, laten u zien wat de mogelijkheden zijn zodat u volledig up-to-date bent en uw cliënten kunt ondersteunen bij de overgang.

13.30 uur: Buiten de gebaande (menu)paden

Unit4 Multivers en Unit4 Multivers Accounting zitten vol mogelijkheden en manieren om gemakkelijker te werken en cliënten te bedienen. We merken dagelijks dat helaas lang niet al deze mogelijkheden bekend zijn. Jammer, want u en uw cliënten hebben deze al in licentie. Marion Welten neemt u als Unit4 Multivers (Accounting) expert mee in al deze mogelijkheden. Op basis van haar kennis, maar niet met een door haar gedicteerd programma. Deze keer nemen we uw vragen als uitgangspunt voor een interactieve sessie die u zal verbazen over de software die u al jaren gebruikt.

15.15 uur: Afsluiting

Meld u direct aan

Vul onderstaande gegevens in om u aan te melden voor één van de Unidis Kennissessies.

Let op, u dient per aanmelding een uniek e-mailadres te gebruiken.