Vanaf mei 2019 is Lieke Dankaart-Doezé onze nieuwe collega op de Servicedesk. Misschien heb je Lieke inmiddels al gesproken? Het is altijd prettig om te weten met wie je contact hebt en daarom willen we je graag kennis met haar laten maken.

Mijn naam is Lieke Dankaart-Doezé, ik ben 36 jaar, getrouwd en heb twee dochters van 1 en 4 jaar oud. Sinds mei 2019 werk ik bij Unidis.

In mijn vrije tijd…

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag (mijn twee dochters vaak als onderwerp) en ik lees het liefste Engelse literatuur. Verder vind ik het heerlijk om een wandeling te maken of een rondje te fietsen. Werken in de tuin doe ik ook graag, maar nog liever zit ik in het zonnetje op een bankje te genieten.

Mijn carrière begonnen als docente

Ik ben Engelse Taal en Cultuur gaan studeren aan de universiteit van Nijmegen en na het behalen van mijn Master diploma ben ik gaan lesgeven. Ik heb gewerkt als docent bij een cursuscentrum in Indonesië, in Eindhoven op een middelbare school en aan het SUMAC college voor volwassenen in Eindhoven. Al snel kwam ik erachter dat dit niet de juiste carrière voor mij was.

In 2009 heb ik de switch gemaakt naar accountancy 

In 2009 ben ik begonnen aan de deeltijd opleiding accountancy aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven en ben ik begonnen als assistent-accountant bij Crowe Horwath Foederer in Eindhoven. In 2014 ben ik gaan werken bij Finergie Accountants en Belastingadviseurs in Heeze. Bijna 10 jaar ben ik verantwoordelijk geweest voor het boeken van diverse administraties (van verschillende MKB-ondernemingen), voorbereiden van de belastingaangiftes (OB, VPB en IB) en samenstellen van de jaarrekeningen. In die 10 jaar heb ik met diverse administratiepakketten gewerkt, waaronder AFAS, Exact Online en ook Unit4 Multivers.

Mijn nieuwe uitdaging: meer focus op dienstverlening

In 2019 ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Ik zocht een uitdaging waarbij de focus meer ligt op dienstverlening en minder op advisering. Werken met een administratiepakket, een beetje zitten puzzelen hoe dingen in elkaar zitten en problemen oplossen vind ik leuk om te doen. Het is een fijn gevoel als je iemand kunt helpen en dat spreekt me ook aan in deze functie. Unidis is een klein hecht team, met de focus op dienstverlening. Als Servicedesk Medewerker ben ik  een soort “huisarts”: eerst de diagnose stellen, indien mogelijk het probleem zelf behandelen en zodra dat niet lukt, de juiste specialist inzetten.

 

Dus heb jij administratieve vragen? Of wil je leren hoe het sneller en makkelijker kan? Dan kun je me bereiken op de Servicedesk door te mailen naar service@unidis.nl of bellen naar 0493-680681.