Door: Frank van Maaswaal

Donderdag 28 september 2017 – Het begon als een natte dag en eindigde met fantastisch resultaat. Inspireren, netwerken en ontspannen is ook dit jaar zeker weer gelukt!

Mijn naam is Frank van Maaswaal en vandaag is mijn eerste dag in functie bij Unidis als Accountmanager Accountancy. Ik val meteen met de neus in de boter door het meemaken van de jaarlijkse golfevenement i.c.m. het aanhoren van een inspirerende spreker als Peter Dalmeijer. Voor mij niets mooiers om met zo een evenement nieuwe mensen te leren kennen en mijn netwerk te vergroten.

Heerlijke nazomerdag

Het was een regenachtige ochtend, maar de temperatuur werd al snel zeer aangenaam met maar liefst 24 graden in de middag en een heerlijk zonnetje. De deelnemers arriveerden ’s ochtends, vol enthousiasme. Direct bij binnenkomst was er een informele sfeer waarbij iedereen met elkaar in gesprek raakte.

“Wat leeft er bij de ondernemer?”

Personal coach Peter Dalmeijer

Na een kop koffie met appelgebak en een warm welkom van Stephan Langedijk en Hugo Greefhorst, beet Peter Dalmeijer het spits af. Peter benaderde de veranderingen binnen de accountancymarkt op een geheel unieke en vooral persoonlijke manier. Wat leeft er bij de klant, op welke manier kunnen we de meeste toegevoegde waarde leveren. Dit bracht in combinatie met zijn vak als personal coach de nodige enthousiaste reacties met zich mee! Het feit dat hij Guus Hiddink in zijn bestand heeft was mij niet bekend. Door zijn uitdagende manier van presenteren werden de aanwezigen aangezet tot denken en het stellen van vragen.

 

Efficiënt samenwerken in de cloud

In deze tijd veranderen diverse zaken in een rap tempo voor kantoren, intern maar ook in samenwerking met hun cliënten. Hugo Greefhorst heeft dit samengevat onder “efficiënt samenwerken in de cloud” waarin de rol van Unidis duidelijk wordt vertaald naar een toegevoegde waarde voor het kantoor en haar cliënten.

In een korte video vertelt Hans Schreurs over de mogelijkheden en de waarde die de totaaloplossing van Unit4 voor hen toevoegt. Bekijk hier de video.

 

 

 

Hierna heeft Fred Loos stilgestaan bij de laatste ontwikkelingen die spelen bij Unit4. Tevens heeft hij zich kwetsbaar opgesteld door verschillende stellingen te deponeren en te vragen hoe Unit4 hier zich op kan verbeteren.

Ontspannen en competitief golfen

Zoals elk jaar werd er in de middag golf gespeeld. De ervaren spelers met een GVB speelden een 9 holes toernooi. De anderen namen deel aan de golfclinic.  Het weer was gelukkig, zoals gezegd, helemaal bijgedraaid. Iedereen heeft zijn best gedaan en genoten van de heerlijke middag buiten.

Er waren deze dag twee 1e prijs winnaars. De 1e prijs van het golftoernooi is gewonnen door Erik van Dam. De 1e prijs van de golfclinic is gewonnen door Hans Schreurs jr. Nogmaals gefeliciteerd!

Erik van Dam heeft als prijswinnaar (alweer!) van het golftoernooi de wisselbeker in ontvangst mogen nemen en we hopen Erik dan ook volgend jaar terug te zien om de wisselbeker te verdedigen!

Totaal overzicht van de prijswinnaars:

1e prijs Unidis Golftoernooi 2017 – Erik van Dam
2e prijs Unidis Golftoernooi 2017 – Wim Ströhmeyer
3e prijs Unidis Golftoernooi 2017 – Marnix van der Steen

1e prijs Unidis Golfclinic 2017 – Hans Schreurs jr.

Winnaar van de Neary

De neary is een prijs voor diegene die in één slag het dichtste bij de vlag is gekomen, in dit geval op hole 5. Deze is gewonnen door John Oomen.

Winnaar van de Longest

De longest is een prijs voor diegene die in één slag het verste van de afslagplaats is gekomen met de bal op de fairway , in dit geval op hole 2. Deze is gewonnen door Hans Liesker.

Alle foto´s van het Unidis Golfevenement 2017 bekijken? Klik hier voor het online album.

Voor mij was deze dag een eerste kennismaking met het bedrijf Unidis  en haar partners en klanten. Een zeer inspirerende dag , waar ontspanning en netwerken hoogtij vierde.

Unidis wil iedereen bedanken voor de aanwezigheid en het enthousiasme waarmee we samen een topdag hebben neergezet. Tot volgend jaar!