Direct aanvragen

Wilt u verschillende softwareoplossingen vrijblijvend uitproberen?
Dan kunt u hieronder per oplossing een proefabonnement aanvragen. 

Unit4 Management Monitor

Een handig en overzichtelijk online dashboard wat realtime inzicht geeft in jouw omzet, bruto- en nettowinst, inkopen, kosten, debiteuren, crediteuren en bankgegevens.

Single sign on met SecureLogin

Simpel en veilig inloggen op al jouw applicaties via één wachtwoord! Het is een bureaublad zoals op jouw pc alleen dan online én veilig conform de nieuwe privacy wetgeving.

Online portal van OfficeCom

Documenten uitwisselen via het portaal en direct digitaal accorderen. Alle relevante bedrijfsgegevens en documenten centraal op één plek met een historie van 7 jaar.

Unit4 Basecone

 

Unit4 Basecone is een online applicatie die je helpt om facturen op eenvoudige wijze aan te leveren en vervolgens snel te verwerken in jouw administratie.

Analyse+

 

Met Analyse+ kun je rechtstreeks uit Unit4 Multivers gegevens ophalen en in Microsoft Excel eenvoudig rapportages bouwen.

 

Unit4 Multivers S Web

 

Unit4 Multivers Small (S) bied je alle essentiële functionaliteit om snel en eenvoudig jouw financiële administratie te voeren.

Unit4 Multivers M Web

Met Unit4 Multivers Medium (M) kun je naast de financiële administratie ook factureren en jouw relaties beheren. Het doen van je administratie niet langer tijdrovend en ingewikkeld.

Unit4 Multivers L online

Unit4 Multivers Large (L) is een betaalbaar, compact softwarepakket dat alle essentiële administratieve functies voor het kleinbedrijf Bevat naast financieel, facturatie, relatiebeheer ook logistiek.

Unit4 Multivers XL online

Unit4 Multivers XtraLarge (XL) biedt alle essentiële administratieve functies voor ondernemers in Nederland en België. Inclusief o.a. logistiek, projecten & urenregistratie.