Consultancy, voor implementatie en instructie

Om optimaal te werken met uw Unit4 Multivers softwarepakket is een gedegen implementatie en instructie van belang. Door een goede inventarisatie, een helder advies en onderlinge afstemming zorgen wij samen met u voor een perfecte oplossing. Uw bedrijfsprocessen en wensen staan centraal tijdens de implementatie.

 

Flexibel en een frisse kijk

Unidis werkt met vakkundige, gecertificeerde consultants. Onze betrokken technische specialisten zijn gedegen opgeleid en hebben veel ervaring en kennis van Unit4 Multivers-softwarepakketten. Onze vakkundige, gecertificeerde consultants weten de weg in de soms complexe softwarewereld en hebben een frisse kijk op uw administratieve bedrijfsproces. Ook zijn we flexibel en denken actief met u mee. Hebt u bijvoorbeeld speciale wensen, dan passen we ons gemakkelijk aan. Om tot de juiste oplossingen te komen, is een open en transparante samenwerking tussen onze consultant en uw medewerker ontzettend belangrijk. Bijvoorbeeld voor het koppelen van logistiek en voorraadbeheer aan uw Unit4 Multivers-pakket of het op maat maken van specifieke rapportages.

 

Haal het maximale uit uw software

Onze consultants werken op afstand of komen naar wens bij u op locatie. Wij installeren en implementeren voor u de software. Aansluitend krijgt u instructie zodat u goed kunt omgaan met het (aangepaste) proces. Om het maximale uit het pakket te halen, is een aanvullende training bij Unidis aan te raden. Omdat u dan precies weet waar u voor welke handeling in het softwarepakket moet zijn. Dit leidt tot meer grip op data en een effectievere bedrijfsvoering!