Unidis Consultancy Spreekuur

Antwoord op alle vragen, remote én gratis

Stel je vragen aan ervaren consultants

Gewoon een vraag. Of iets mogelijk is, of iets misschien handiger kan. Hoe je bepaalde informatie uit Unit4 Multivers haalt. Iets waar consultancykennis voor nodig is, zonder dat je direct een rekening gestuurd wil krijgen. Je kunt deze vragen nu stellen tijdens het Unidis Consultancy Spreekuur. Je plant zelf online een één-op-één remote sessie van 15 minuten in met een ervaren Unidis consultant. Helemaal gratis!
Let op: deze actie is niet geldig voor Unit4 Multivers Groothandel (Extended).  

Wat biedt het spreekuur:

  • 15 minuten remote sessie met ervaren consultant
  • Deskundig advies
  • Antwoord op inhoudelijke vraagstukken
  • Inzicht in optimalisatiemogelijkheden
  • Online inplannen wanneer het jou uitkomt
  • 100% gratis

Komen er dingen aan de orde die beter door de Servicedesk opgepakt kunnen worden? Dan zorgt de consultant dat het aan hen overgedragen wordt zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Reserveer direct een plek tijdens het Consultancy Spreekuur

Kies een datum, tijd en laat je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op en kunnen indien nodig remote meekijken.

Copyright Unidis BV

Unidis is een ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen met Unit4 Multivers voor het MKB. Elke ondernemer wil een succesvol bedrijf runnen, wat groeit en tevreden klanten heeft. Wij geloven dat automatisering met een helder advies, bewezen producten en goede ondersteuning de basis is voor een succesvolle onderneming. Dat is wat wij u bieden.