Beloningsprogramma

Wie nodig jij uit om gratis met Unit4 Multivers te werken?

Vertel andere ondernemers over Unidis en wij belonen je met een gratis training!

Ken jij een startende ondernemer die op administratief gebied wel wat hulp kan gebruiken? Bied hem of haar de helpende hand door ze één jaar lang gratis gebruik te laten maken van Unit4 Multivers.

Bij de opstart van een eigen zaak komt er veel op je af. Het geld komt nog niet binnen stromen en de kosten zo laag mogelijk houden is een pré. Veel zaken worden daarom in eigen beheer gehouden, zo ook de administratie. Om deze starter een stukje op weg te helpen kun je hem Unit4 Multivers één jaar lang kosteloos aanbieden!  Immers, alle  beetjes helpen.

Ken je misschien een collega ondernemer die geen starter meer is, maar wel gebaat zou zijn bij Unit4 Multivers? Nodig deze dan uit om 30 dagen gratis kennis te maken met de software.

Mochten deze collega ondernemers gebruik maken van je aanbieding, dan belonen we jouw inspanning met een gratis financiële training, bij ons in Asten.

Wat moet je doen?

Vul onderstaand formulier in en wij sturen de ondernemer een nette mail waarin we naar jou verwijzen. Als diegene gebruik maakt van jouw uitnodiging, dan laten we je dat natuurlijk weten en ontvang jij de voucher voor de gratis financiële training die we maandelijks geven.

Copyright Unidis BV
Unidis is een ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen met Unit4 Multivers voor het MKB. Elke ondernemer wil een succesvol bedrijf runnen, wat groeit en tevreden klanten heeft. Wij geloven dat automatisering met een helder advies, bewezen producten en goede ondersteuning de basis is voor een succesvolle onderneming. Dat is wat wij u bieden.