Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Financiële Basis training (VOL)

Vaak leren we werkzaamheden of taken ons op een bepaalde manier aan, door het zelf te ontdekken of aangeleerd door een collega. Op zich niets mis mee. Maar dat kost veel tijd en is dat bij lange na niet de handigste en meest effectieve manier.

In slechts 1 dag leren wij u de basis van Unit4 Multivers zodat u snel en eenvoudig uw financiële administratie kunt voeren. En met deze basis haalt u het beste uit Unit4 Multivers op de meest handige manier. Wij helpen u graag en maken boekhouden leuk!

Wat komt er aan bod:

  • Financiële administratie
  • Factureren
  • Btw/ICP aangifte
  • Telebankieren (basis)
  • Relatiebeheer (basis)

Tijdens deze klassikale training gaat u samen met andere deelnemers in op praktische voorbeelden, ook uit uw eigen situatie zodat u eenmaal thuis direct optimaal kunt profiteren van de opgedane kennis.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, maximaal 5. Zo kunnen wij de kwaliteit van de training waarborgen en is er voldoende gelegenheid om uw vragen te beantwoorden.

De kosten (actie):

Nu slechts 90 minuten per deelnemer i.p.v. 150 minuten uit uw Service+ dienstenbundel*. Meer informatie over de Service+ dienstenbundels vindt u op www.unidis.nl/serviceplus.

Meld u direct aan!

Vul onderstaand uw gegevens in.

*Dit is inclusief lunch en trainingsmateriaal.

Gegevens

Datum:
19 december 2017
Tijd:
09:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Unidis
Schoolstraat 6a
Asten, Brabant 5721 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0493680685
Website:
www.unidis.nl