Direct iemand spreken: 0493-680685

Wanneer verandering en bestendigheid mooi met elkaar in balans zijn, valt de wereld beter te begrijpen. Sommige boekhoudkundige aspecten zijn niet veel veranderd sinds de uitvinding van het dubbele boekhouden in de dertiende eeuw.

In deze whitepaper kijken we naar de tien belangrijkste veranderingen waarmee accountantskantoren te maken krijgen en wat aan die veranderingen ten grondslag ligt. Dit kan in twee categorieën worden onderverdeeld: originele technologie en toegenomen verwachtingen van klanten. Originele technologie verwijst naar de combinatie van dataverwerking en de beslissingen die mensen nemen op basis van die data.

Deze combinatie is compleet nieuw. De volledige top 5 van de 10 grootste veranderingen in de financiële wereld wordt ingenomen door dit soort technologie. Hieruit vloeit een ongelooflijk inkomstenpotentieel voort, dat alleen accountants concreet kunnen maken voor hun organisaties en cliënten. Deze ontwikkelingen gaan echter ook gepaard met enkele specifieke uitdagingen, en die uitdagingen vergen een aanpak die even origineel is als de technologie waaruit ze zijn voortgekomen.

Lees hier de volledige whitepaper.


Wilt u een persoonlijk en vrijblijvend advies?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.